Fenerbahçe Arda Güler'in ardından bir ayrılık daha! 'Fenerbahçe 20 milyon euro istiyor'

Arda Güler'in ardından bir ayrılık daha! 'Fenerbahçe 20 milyon euro istiyor'

08.07.2023 - 12:18 | Son Güncellenme:

Genç yıldız Arda Güler'in 20 milyon euro bonservis bedeliyle Real Madrid'e transfer olmasının ardından Fenerbahçe'de bir ayrılık daha kapıda! Sarı-lacivertliler yıldız oyuncu için 20 milyon euro talep ett. Görüşmelerin sürdüğü aktarıldı.

Arda Gülerin ardından bir ayrılık daha Fenerbahçe 20 milyon euro istiyor

Türk futbolunun altın çocuğu olarak nitelendirilen Arda Güler, 20 milyon euro bonservis ve 10 milyon euroyu bulan bonuslar karşılığında Real Madrid'e transfer oldu. Fenerbahçe, Arda Güler'in bir sonraki satışından yüzde 20 pay alacak. 

Haberin Devamı

Arda Güler'in Real Madrid'e transfer olmasının ardından sarı-lacivertlilerde bir ayrılık daha yaşanabilir. Fenerbahçe yıldız oyuncu için 20 milyon euro bonservis talep etti. Görüşmelerin sürdüğü aktarıldı. İşte Fenerbahçe'deki son gelişmeler ve transferin ayrıntıları...

Haberin Devamı

ARDA GÜLER, FENERBAHÇE TARİHİNE GEÇTİ

Gençlerbirliği altyapısından Fenerbahçe'ye çok genç yaşta transfer olan Arda Güler, geçtiğimiz sezon Vitor Pereira ve İsmail Kartal ile bulduğu şansı iyi değerlendirdi. Genç yıldız bu sezon Jorge Jesus tarafından ligin sonlarına doğru ilk 11'e alınmaya başladı.

Kısa sürede yeteneği ile Avrupa'nın önde gelen kulüplerini peşine takan Arda Güler, A Milli Takım formasıyla Galler'e attığı müthiş golle dikkatleri tamamen üzerine çekmeyi başardı.

Haberin Devamı

Transfer sezonunun açılmasıyla birlikte Arsenal, Borussia Dortmund, Newcastle United, Barcelona ve Real Madrid'i peşine takan Arda Güler tercihini Real Madrid'den yana kullandı.

Real Madrid, Arda Güler için Fenerbahçe'ye 20 milyon euro verdi. Fenerbahçe'nin bu transferden 10 milyon euroluk bonusları da bulunuyor. Bonusların da devreye girmesiyle Real Madrid, Arda Güler için Fenerbahçe'ye 30 milyon euro ödeme yapmış olacak. Böylelikle Arda Güler, Fenerbahçe tarihinin en fazla bonservis kazandıran futbolcusu olacak. Fenerbahçe ayrıca Arda Güler'in bir sonraki satışından yüzde 20'lik paya da sahip.

Arda Gülerin ardından bir ayrılık daha Fenerbahçe 20 milyon euro istiyor

ARDA'NIN YERİNE POLONYALI YILDIZ

Arda Güler'in Real Madrid'e transfer olmasının ardından Fenerbahçe'de alternatif arayışları başladı. Sarı-lacivertlilerin gündemine geride kalan sezon Feyenoord'da kiralık olarak forma giyen Polonyalı Sebastian Szymanski geldi.

Bonservisi Dinamo Moskova'da bulunan Sebastian Szymanski için Fenerbahçe resmi teklifte bulundu. İki kulüp arasındaki görüşmelerin sürdüğü aktarıldı.

Haberin Devamı

Arda Gülerin ardından bir ayrılık daha Fenerbahçe 20 milyon euro istiyor

FENERBAHÇE'DE AYRILIKLAR DEVAM EDECEK!

Fenerbahçe'de Arda Güler sonrası ayrılıklar sürecek. Altay Bayındır'a Manchester United resmi teklifte bulunurken milli kalecinin de ayrılığıa sıcak baktığı iddia edildi.

Fenerbahçe'nin yeni sezonda Altay Bayındır'ın yerine yabancı bir kaleci düşündüğü belirtildi. Fenerbahçe'nin Hırvat kaleci Dominik Livakovic ve Manchester United'dan ayrılan David De Gea ile görüşme gerçekleştirdiği iddia edilmişti.

Arda Gülerin ardından bir ayrılık daha Fenerbahçe 20 milyon euro istiyor

ALMANYA'DAN ATTILA SZALAI'YE TALİP

Fenerbahçe'de son olarak Attila Szalai için bir transfer teklifi geldi. Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre Union Berlin, Szalai’yi kadrosuna katmak için resmi temaslara başladı. Almanya temsilcisi, tecrübeli stoper için olan teklifini 12 milyon euroya çıkarttığı öğrenildi. Attila Szalai'ye Union Berlin'den sonra Hoffenheim de talip olduğu öğrenildi.

Arda Gülerin ardından bir ayrılık daha Fenerbahçe 20 milyon euro istiyor

KICKER DUYURDU: FENERBAHÇE 20 MİLYON EURO İSTİYOR

Haberin Devamı

Almanya'dan Kicker, Union Berlin'in Attila Szalai transferi için Fenerbahçe ile görüşmelere başladığını okuyucularına aktardı. Haberde Fenerbahçe'nin Szalai için Union Berlin'den 20 milyon euro istediği belirtilirken Berlin ekibinin bu bonservisi karşılayamacağına yer verildi. İki kulüp arasındaki görüşmelerin sürdüğü ifade edildi.

Kicker'da yer alan haberde şu ifadelere yer verildi:

"Union Berlin, Fenerbahçe'nin defans oyuncusu Attila Szalai'ye talip oldu. Edindiğimiz bilgilere göre, Union Berlin tarafında büyük bir ilgi var ve henüz hiçbir şey somutlaşmamış olsa da görüşmeler şimdiden başladı. Fenerbahçe'nin bonservis beklentisi sorun olabilir çünkü Fenerbahçe 20 milyon euro istediği açıkladı. Union için hayal etmesi zor bir meblağ. Ayrıca, Premier Lig'den kulüpler de Macar oyuncuyla ilgileniyor. Szalai'nin Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 2025 yılına kadar devam ediyor."

Arda Gülerin ardından bir ayrılık daha Fenerbahçe 20 milyon euro istiyor