İspanya La Liga Arda Güler'in sakatlığı Real Madrid'i karıştırdı! Görevden alındı

Arda Güler'in sakatlığı Real Madrid'i karıştırdı! Görevden alındı

12.11.2023 - 14:39 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olamsının ardından üst üste talihsiz sakatlıklar yaşayan Arda Güler'in durumu Real Madrid'i karıştırdı. İşte detaylar...

Arda Gülerin sakatlığı Real Madridi karıştırdı Görevden alındı

Fenerbahçe’den sezon başında İspanyol devi Real Madrid’e giden genç yıldız Arda Güler’in 3. kez sakatlandığı ortaya çıktı. Real formasını giyemeden ameliyat olan ardından çalışmalara başlayıp, Şampiyonlar Ligi’nde hafta içi oynanan Braga mücadelesinin kadrosuna alınan milli futbolcu tekrar sakatlık yaşarken Valencia maçının kadrosundan da çıkarılmıştı.

Haberin Devamı

Arda Güler'in tekrarlayan sakatlıkları sonrası kulübün sağlık departmanı karıştı.

ARDA'NIN SAKATLIĞI SONRASI GÖREVDEN ALINDI

İspanyol basınından Marca'nın özel haberine göre Real Madrid, Arda Güler'in tekrarlayan sakatlıkları sonrası baş sağlık görevlisi Niko Mihic'in görevine son verdi.

2017 yılında görevine başlayan Niko Mihic, Başkan Florentino Pérez'e ve Hırvat futbolculara olan yakınlığıyla tanınıyordu.

Arda Gülerin sakatlığı Real Madridi karıştırdı Görevden alındı

TEDAVİ YÖNTEMLERİ

Tedavi yöntemleri başlangıçta futbolcular arasında şüphe uyandırsa da Mihic, bu zaman kadar Real Madrid'de görevini sürdürdü.

ARDA GÜLER'İN SAKATLIĞI SONU OLDU

Mihic'in görevden alınmasında Arda Güler'in sakatlığı başrol oynadı. Arda Güler, Real Madrid'e ilk transfer olduğunda menisküs sakatlığı bulunuyordu ve takımının ABD kampında genç futbolcunun sakatlığı resmen açıklandı. Ancak Arda Güler'in ameliyat edilip edilmeyeceği konusunda tartışmalar yaşandı.

Haberin Devamı

Ameliyat etmemeyi tercih eden Mihic, sonunda oyuncuyu ameliyat eden Dr. Leyes ile karşı karşıya geldi. Ayrıca Arda'nın menisküs sorununun çözülmesinin ardından tekrar eden kas sakatlıkları yaşaması da ayrılığın önünü açtı.

Arda Gülerin sakatlığı Real Madridi karıştırdı Görevden alındı

DİĞER SAKATLIKLAR DA SEBEBİYET VERDİ

Sadece Arda Güler'in durumu değil, aynı zamanda geçen yıldan bu yana yaşanan sakatlıklar (Benzema, Alaba ve Ceballos) sonucu tedavi süreçleri için kulüp içerisinde tartışmalar yaşandı ve bu olaylar kulüp yönetimine kadar uzandı.

Sonucunda Real Madrid yönetimi, Mihic ile yollarını ayırma kararı aldı.