İspanya La Liga Arda Güler'in yeteneğine Toni Kroos da hayran kaldı! Öve öve bitiremedi

Arda Güler'in yeteneğine Toni Kroos da hayran kaldı! Öve öve bitiremedi

26.07.2023 - 13:31 | Son Güncellenme:

Real Madrid'in Fenerbahçe'den transfer ettiği genç yıldız Arda Güler, İspanya'da gündem olmaya devam ediyor. Transfer döneminde Avrupa devlerini peşine takan Arda Güler'in yeteneğine yeni takım arkadaşı Toni Kroos da sessiz kalmadı. İşte detaylar...

Arda Gülerin yeteneğine Toni Kroos da hayran kaldı Öve öve bitiremedi

Transfer döneminde Avrupa devlerini peşinden koşturan Arda Güler tercihini Real Madrid'den yana kullanmıştı. Genç yıldız yetenekleri ile İspanya'da gündem olmaya devam ediyor. 

Haberin Devamı

Milli futbolcunun yeni takım arkadaşı Toni Kroos da Arda Güler'in yeteneği karşısında sessiz kalmadı ve çarpıcı açıklamalarda bulundu. 

BARCELONA VE REAL MADRİD'İ BİRBİRİNE DÜŞÜRDÜ

Fenerbahçe'de gösterdiği performansın ardından Avrupa devlerinin dikkatini çeken Arda Güler, ezeli rakipler Barcelona ve Real Madrid'i de birbirine düşürmüştü.

Arda Gülerin yeteneğine Toni Kroos da hayran kaldı Öve öve bitiremedi

Genç yıldızı kadrosuna katmakl isteyen Barcelona Deco'yu İstanbul'a dahi göndermiş ancak genç yıldız tercihini Real Madrid'den yana kullanmıştı.

İmza töreninde ise Arda bu konu hakkında, "Real Madrid sizi istediğinizde konu kapanıyor. Hoca ve başkan beni ikna etti. Yeteneklerimi göstermek istiyorum." demişti.

HENÜZ İLK MAÇINA ÇIKAMADI

Real Madrid antrenmanlarında da dikkatleri çekmeyi başaran Arda Güler takımıyla henüz maça çıkamadı. Hafif sakatlığı bulunan Arda Güler, Real Madrid'in ABD'de Milan'a karşı oynadığı maçı kenardan takip etti. 

Haberin Devamı

Yetenekleri ile büyük merak konusu olan Arda Güler hakkında Alman yıldız Toni Kroos da açıklamalarda bulundu. 

Arda Gülerin yeteneğine Toni Kroos da hayran kaldı Öve öve bitiremedi

'HARİKA BİR YETENEK'

Bir podcast yayınında konuşan Toni Kroos, Real Madrid'in Arda Güler transferini değerlendirirken genç yıldıza şu sözlerle övgülerde bulunudu: "Yaşına göre gerçekten harika bir yetenek. Çok çok iyi bir sol ayağı var. Bunu sık sık göreceksiniz. Harika bir sol vuruşu var ve özellikle dar alanlarda teknik olarak son derece iyi. Bence Arda Güler özellikle gelecek için çok iyi ve akıllı bir transfer."

ARDA GÜLER'E UYARI

Arda Güler'e uyarılarda da bulunan Alman yıldız, "Burada başarılı olmak için kesinlikle oldukça çok yeteneği var ancak özellikle bu kulüpte, birinin başarılı olup olmadığına başka etkenler karar verir, sadece yetenek ve teknik değil." dedi.

Arda Gülerin yeteneğine Toni Kroos da hayran kaldı Öve öve bitiremedi

'ÖZEL BİR YETENEĞE SAHİP'

Arda'nın özel bir yetneğe sahip olduğunu da söçyleyen tecrübeli orta saha, "Fiziksel olarak ne kadar güçlü? Aksiliklerle nasıl başa çıkar? Sakatlığa ne kadar yatkınım? Real Madrid gibi kulüplerde baskıyı kaldırabilecek mi? Tüm bu sorular henüz cevaplanmadı. Ama Arda'nın özel bir futbol yeteneğine sahip olduğuna inanıyorum." dedi.

Haberin Devamı

'TAVSİYELERE ÇOK AÇIK'

Arda Güler'in öğrenmeye açık olduğunu da vurgulayan Kroos, “Tavsiyelere çok açık, çok izleyen ve çok soran biri. Bu her zaman çok olumlu bir işarettir. Genellikle ne kadar iyi olduklarını düşünen ve daha fazla tavsiyeye ihtiyaç duymayan 17 veya 18 yaşındaki çocuklar vardır. Bu durumda Arda için böyle değil, o gerçekten oldukça kaliteli." ifadelerini kullandı.