1.Lig Arda Turan hayran kaldı Eyüpspor transfer rekoru kıracak! Galatasaray'a rakip olmuştu

Arda Turan hayran kaldı Eyüpspor transfer rekoru kıracak! Galatasaray'a rakip olmuştu

23.08.2023 - 15:56 | Son Güncellenme:

Trendyol 1. Lig ekibi Eyüpspor'da transfer çalışmaları devam ediyor. Eyüpspor, Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda elediği rakibi NK Olimpija Ljubljana'nın yıldız ismiyle ilgileniyor. Transferin gerçekleşmesi durumunda Eyüpspor transfer rekoru kıracak.

Arda Turan hayran kaldı Eyüpspor transfer rekoru kıracak Galatasaraya rakip olmuştu

Trendyol Süper Lig ekibi Eyüpspor transferde tarihi bir rekor kırabilir. Arda Turan'ın teknik direktörlüğünü yaptığı eflatun-sarılılar, Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi 3. ön elemesinde saf dışı bıraktığı NK Olimpija Ljubljana'nın yıldızına kancayı attı. Transferin gerçekleşmesi durumunda Eyüpspor transfer rekoru kıracak. İşte ayrıntılar...

Haberin Devamı

CANER ERKİN FIRTINA GİBİ BAŞLADI

Arda Turan yönetimindeki Eyüpspor, Trendyol 1. Lig'in ilk 2 haftasında hata yapmadı. Eflatun-sarılılar, ligin ilk haftasında deplasmanda Keçiörengücü'nü Caner Erkin'in golüyle 1-0 mağlup etmişti. Eyüpspor geçtiğimiz haftasonu sahasında konuk ettiği Kocaelispor'u Caner Erkin ve Ahmed Kutucu'nun golleriyle 2-0 mağlup etti. Caner Erkin, Ahmed Kutucu'nun attığı golde asisti yapan isim oldu.

Arda Turan hayran kaldı Eyüpspor transfer rekoru kıracak Galatasaraya rakip olmuştu

EYÜPSPOR ÖNEMLİ İSİMLERİ KADROSUNA KATTI

Trendyol 1. Lig'de şampiyonluğu hedefleyen Eyüpspor, transfer döneminde önemli isimleri kadrosuna kattı. Gianni Bruno, Jakhongir Urozov,  Robin Yalcin Robin Yalçın, Adrien Regattin,  Caner Erkin Caner Erkin, Al Hassan Touré, Kubilay Anteplioğlu, Prince Ampem, Ahmed Kutucu, Metehan Baltacı ve Birkan Tetik'i transfer etti. Arda Turan liderliğinde Süper Lig'e yükselme hedefinde olan Eyüspor'da transferler devam edecek.

Haberin Devamı

EYÜPSPOR'DAN SIVT SESLAR BOMBASI

Eyüpspor transferde bombayı patlatıyor. İstanbul ekibi, Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda saf dışı bıraktığı NK Olimpija Ljubljana'nın genç yıldızı Svit Seslar'ı kadrosuna katmaya hazırlanıyor. Sloven basını Eyüpspor'un genç yıldızın transferi için yakın zamanda resmi girişimlere başlayabileceği iddia etti.

Arda Turan hayran kaldı Eyüpspor transfer rekoru kıracak Galatasaraya rakip olmuştu

Slovenya'dan Ekipa'da yer alan habere göre Eyüpspor, Svit Seslar için yaklaşık 2.5 milyon euroluk bonservisi gözden çıkardığını öne sürdü. Transferin gerçekleşmesi durumunda Eyüpspor, tarihinin en pahalı transferini gerçekleştirerek bonservis rekoru kıracak.

Ekipa'da yer alan haberde şu ifadelere yer verildi:

"Olimpija önümüzdeki birkaç gün içinde Svit Sešlar'dan yoksun kalacak. Perşembe günü Karabağ'a karşı oynayacağı Avrupa maçında Seslar son kez Olimpija formasını giyebilir. 

Hücum odaklı orta saha oyuncusu, Türk ekibi Eyüpspor'u yeteneğiyle ikna etmiş görünüyor. Peki onun gidişiyle Ljubljana  ne kadar kazanacak? Eyüpspor, Olimpija ile sözleşmesi 2026 yılına kadar süren Seslar için 2.5 milyon euro ödemeye hazır. Olimpija da Eyüpspor'un ödeyeceği bu rakama sıcak bakıyor."

Haberin Devamı

HALİL AKBUNAR'I GEÇECEK

Eyüpspor, Svit Seslar'ın transferini gerçekleştirirse tarihinde bir oyuncuya vereceği en yüksek bonservis bedelini ödemiş olacak. Eflatun-sarılılar geçtiğimiz sezon Westerlo'dan Halil Akbunar'ı 1.2 milyon euro karşılığında kadrosuna katmıştı. Şu anda Pendikspor'da oynayan Emeka Eze için ise 700 bin euro bonservis ödenmişti.

Arda Turan hayran kaldı Eyüpspor transfer rekoru kıracak Galatasaraya rakip olmuştu