Galatasaray Arda Turan'ın gol orucu! Tam 1 yıldır sessiz

Arda Turan'ın gol orucu! Tam 1 yıldır sessiz

05.05.2022 - 10:33 | Son Güncellenme:

Spor Toto Süper Lig'de bu sezon kötü bir performans sergileyen Galatasaray'da kaptan Arda Turan'ın da istatistikleri alt üst olmuş durumda.

Arda Turanın gol orucu Tam 1 yıldır sessiz

Tarihinin en başarısız sezonlarından birisini geçiren Galatasaray'da birçok futbolcu beklentilerin çok altında kaldı. Bu isimlerden birisi de kaptan Arda Turan.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz sezonun özellikle son bölümünde takıma ciddi katkı veren ve lig ikinciliğinde önemli bir rol oynayan tecrübeli yıldız bu sezon adeta jübile hazırlığı yapıyor. Futbolundan çok fiziksel görüntüsü ile gündeme oturan Arda Turan müthiş kariyerini adeta mumla aratan bir performans sergiliyor.

Bu sezon sadece 12 resmi maçta 297 dakika sahada kalabilen ve gol atamayan Arda Turan takımına sadece 1 asistlik katkı verebildi.

Arda Turanın gol orucu Tam 1 yıldır sessiz

Tecrübeli futbolcunun Galatasaray formasıyla gol hasreti tam 1 yılı bulmuş durumda. Arda son olarak geçtiğimiz sezon 8 Mayıs 2021 tarihinde Beşiktaş ile Nef Stadı'nda oynanan ve 3-1 kazanılan Beşiktaş derbisinde ağları havalandırmıştı.

Sezon sonunda Galatasaray ile sözleşmesi sona erecek olan Arda Turan'ın profesyonel kariyerine noktayı koyması bekleniyor. (Takvim)

Haberin Devamı