Galatasaray Ariana Lima’dan Cim-Bom’a çelme!

Ariana Lima’dan Cim-Bom’a çelme!

03.08.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Galatasaray, Liverpool’u ikna ederken, Lucas Leiva ise eşi Ariana Lima’nın İstanbul’u görmeden karar vermeyeceğini sarı-kırmızılılara iletti. Livepool ile ABD kampından dönen oyuncu, ailesiyle birlikte Türkiye’ye gelip şehri gezecek

Ariana Lima’dan Cim-Bom’a çelme

Galatasaray’ın transferini bitirdiği Lucas Leiva için son sözü Brezilyalı futbolcunun eşi Ariana Lima söyleyecek. Oyuncunun eşinin Türkiye’de 15 Temmuz’da yaşanan kanlı darbe girişiminden olumsuz etkilendiği ve bu nedenle karar vermek için İstanbul’a görmek istediği belirtildi.
Liverpool ile ABD kammpı sona eren ve bugün Londra’da olması beklenen 29 yaşındaki futbolcunun yarın ailesiyle beraber İstanbul’da olacağı belirtildi. Leiva ve Liverpool ile anlaşan Galatasaray, böylece futbolcunun eşinin vereği karara odaklandı.
Sarı-kırmızılılar, Türkiye’de hayatın normale kavuştuğunu Leiva ve ailesine anlatacak. Diğer futbolcuların durumları kendilerine örnek olarak gösterilecek. Özellikle yabancıların yaşam tarzı ve İstanbul’daki olağan yaşam gözler önüne serilecek.
Galatasaray, Leiva ile 3 yıllığına anlaşmış ve İngiliz kulübü Liverpool ile de bonservis konusunda uzlaşma sağlamıştı.