Skorer Arsenal geç açıldı

Arsenal geç açıldı

30.01.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Ada’da futbol heyecanı FA Cup 4. tur karşılaşmalarıyla devam etti. Sahasında Aston Villa’yı konuk eden Arsenal sahadan 3-2’lik skorla galip ayrıldı.

Arsenal geç açıldı

Maçın 33. dakikasında Dunne’nin golüyle geriye düşen ev sahibi ekip, 45’te Darren Bent’in kaydettiği golle 2-0 geriye düştü ve büyük bir şok yaşadı. Karşılaşmanın 2. yarısında ise bambaşka bir Arsenal vardı sahada. 54’te Van Persie’nin penaltısı ile farkı bire indiren ‘Topçular’, 57’de Walcott ile beraberliği yakaladı. 62’de yine Van Persie ile bir golü bulan Arsenal mücadeleyi kazanarak turu geçen taraf oldu. Günün diğer maçında ise Sunderland evinde Middlesborough ile 1-1 berabere kaldı ve işi rövanşa bıraktı.

Haberin Devamı

Almanya

Gladbach hız kesmedi

Bundesliga’da zirve mücadelesi veren Borussia Mönchengladbach, deplasmanda Stuttgart’ı 3-0 mağlup etti. 31. dakikada Hanke ile öne geçen konuk takım, 81’de Marco Reus, 84’te ise Patrick Herrmann ile farkı açtı ve zorlu deplasmandan 3 puanla döndü. Puanını 39’a çıkaran Gladbach 4. sıradaki yerini korudu. Stuttgart ise 10. sırada kaldı.

İtalya

Milan evinde rahat kazandı

Serie A’da lider Juventus’un en yakın takipçisi Milan haftayı galibiyetle kapatarak 2. sıradaki yerini korudu. Sahasında Cagliari’yi konuk eden Milano ekibi 32. dakikada İbrahimovic, 39’da Nocerino ve 75’te Ambrosini’nin golleriyle Sardinya temsilcisini 3-0 yendi.