İngiltere Premier Lig Arsenal'da Mikel Arteta'dan 3 transfer talebi!

Arsenal'da Mikel Arteta'dan 3 transfer talebi!

03.01.2024 - 18:15 | Son Güncellenme:

Premier Lig devlerinden Arsenal'ın ara transfer döneminde kadrosuna 3 takviyede bulunmak istediği iddia edildi.

Arsenalda Mikel Artetadan 3 transfer talebi

Mikel Arteta yönetimindeki Arsenal'ın ara transfer döneminde kadrosuna 3 takviyede bulunmayı hedeflediği öne sürüldü. Ada basınından The Times'ın haberine göre; İspanyol teknik adam yönetimle yaptığı görüşmede 3 transfer talebinde bulundu. Mikel Arteta'nın transfer istediği bölgelerin bek, defansif orta saha ve forvet olduğu aktarıldı.

Haberin Devamı

Londra temsilcisinin maddi olanakları göz önüne alındığında, özellikle forvet transferinin yaz aylarına sarkmasının muhtemel olduğu belirtildi. Arsenal'ın Ocak ayındaki dönemde Eddie Nketiah için bir teklif alması durumunda ise bu durumun değişebileceği kaydedildi.

Arsenal'ın Brentford forması giyen Ivan Toney'i takip ettiği ancak Brentford'un oyuncusunu bırakmaya sıcak bakmadığı aktarıldı. Brentford'un, 27 yaşındaki oyuncu talep ettiği 95 milyon euroluk bedele yakın bir teklif gelmesi durumunda bile golcü futbolcuyu bırakmayabileceği vurgulandı.

Arsenal'ın hücum hattı için Napoli'den Victor Osimhen'i de düşündüğü ancak Nijeryalı golcünün kulübüyle yeni sözleşme imzaladığı hatırlatıldı. Arsenal'ın ayrıca Osimhen için Chelsea ile rekabet etmesinin gerekeceğinin altı çizildi.

Haberin Devamı

Londra temsilcisinde santrfor hattı için düşünülen diğer isim ise Feyenoord forması giyen Santiago Gimenez olarak gösterildi.