Beşiktaş Arsenal'dan Beşiktaş'a transfer! Oyuncu ve kulübü sıcak bakıyor

Arsenal'dan Beşiktaş'a transfer! Oyuncu ve kulübü sıcak bakıyor

27.06.2023 - 18:00 | Son Güncellenme:

UEFA Avrupa Konferans Ligi, Spor Toto Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası'nda yarışmacı bir kadro kurmak isteyen Beşiktaş'ta kurmaylar transfer çalışmalarına hız verdi. Siyah-beyazlılarda yapılacak takviyeler konusunda gündeme gelen başarılı futbolcu için Arsenal'la masaya oturuldu. Premier Lig devinin ve yıldız oyuncunun transfere sıcak baktığı öğrenildi.

Arsenaldan Beşiktaşa transfer Oyuncu ve kulübü sıcak bakıyor

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk hedefleyen ve UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde de başarılı olmak isteyen Beşiktaş'ta transfer çalışmaları hızlandırıldı. Şenol Güneş'in raporu doğrultusunda hareket eden siyah-beyazlıların gündemine Arsenal'ın yıldızı geldi.

Haberin Devamı

Beşiktaş'ın tecrübeli futbolcuyu kadrosuna katmak için görüşmelerde bulunduğu öne sürüldü. Arsenal ve oyuncu cephesinin siyah-beyazlılara yeşil ışık yaktığı aktarıldı. İşte transfer haberinin ayrıntıları...

MASUAKU'NUN BONSERVİSİ ALINDI

Beşiktaş'ta gelecek sezon adına ilk transfer Arthur Masuaku oldu. Siyah-beyazlılar, geçtiğimiz sezon satın alma opsiyonuyla kiraladığı Arthur Masuaku'nun bonservisini aldı.

Arsenaldan Beşiktaşa transfer Oyuncu ve kulübü sıcak bakıyor

Premier Lig ekibi West Ham United'la pazarlıklarda bulunan Beşiktaş, 29 yaşındaki sol bek için 2 milyon euro bonservis bedeli ödedi.

SÖZLEŞMESİ BİTENLER VEDA ETTİ

Beşiktaş'ta sözleşmeleri sona eren isimler takımdan ayrıldı. Siyah-beyazlılarda Welinton, Georges Kevin N'Koudou ve Atiba Hutchinson ile yeni sözleşme imzalanmadı. Beşiktaş'tan ayrılan Brezilyalı stoper Welinton'un, Süper Lig'in yeni ekibi Pendikspor'la görüştüğü öne sürüldü.

Haberin Devamı

Arsenaldan Beşiktaşa transfer Oyuncu ve kulübü sıcak bakıyor

ROB HOLDING SÜRPRİZİ

Romain Saiss'in ayrılık ihtimali ve Welinton'un da sözleşmesinin bitmesi nedeniyle stoper tandemine takviye yapmak isteyen Beşiktaş'ın gündemine Rob Holding geldi. İngiliz basınından Express Sport'un haberine göre; siyah-beyazlılar, İngiliz stoperi kadrosuna katmak için temaslara başladı.

Arsenaldan Beşiktaşa transfer Oyuncu ve kulübü sıcak bakıyor

Beşiktaş'ın transfer listesindeki Rob Holding'in takımdan ayrılmasına sıcak bakıldığı kaydedildi. Premier Lig devinde Saliba'nın iyileşmesi ve Jurrien Timber transferinin neredeyse gerçekleşecek olmasının ardından siyah-beyazlıların teklifine sıcak bakıldığı aktarıldı.

Arsenal'da forma şansı bulmakta zorlanan Rob Holding'in de Beşiktaş'ta oynama fikrine sıcak baktığı vurgulandı. Arsenal Teknik Direktörü Mikel Arteta'nın da Rob Holding'in takımdan ayrılmasına izin verdiği belirtildi.

Arsenaldan Beşiktaşa transfer Oyuncu ve kulübü sıcak bakıyor

24 MAÇTA OYNADI

27 yaşındaki savunmacı geride kalan sezonda Arsenal formasını 24 maçta giydi. Mikel Arteta'nın toplam bin 397 dakika şans verdiği Rob Holding, 2 gol atma başarısı gösterdi. Arsenal'la olan sözleşmesi 30 Haziran 2024'te sona erecek İngiliz stoperin güncel piyasa değeri 8 milyon euro.

Bolton altyapısında yetişen Rob Holding, 2014-2015 sezonunda Bury'e kiralandı. İngiliz stoper, 2016-2017 sezonu başında 3 milyon euro karşılığında Arsenal'a imza attı.

Haberin Devamı

Yazarlar