Galatasaray Arslan gibi aday!

Arslan gibi aday!

04.04.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Galatasaray’da, Divan başkanlığı için adaylığını açıklayan Türker Arslan, arkadaşımız Nevzat Dindar’a konuştu.

Arslan gibi aday

NEVZAT DİNDAR

Haberin Devamı

Galatasaray’da, Divan başkanlığı için adaylığını açıklayan Türker Arslan, hukukçu kimliğiyle yönetim kurullarını uyarmasının da görevleri arasında olacağını söyledi, kritik dönemde bu vazifeyi layığıyla yapacağını dile getirdi.

Galatasaray’da 8 Nisan’da yapılacak Divan başkanlığı seçiminde aday olan Türker Arslan, projeleri ve seçilmesi durumunda yapacaklarını Milliyet’e anlattı. İrfan Aktar’ın karşısına aday olarak çıkan Arslan’ın açıklamaları şöyle:

- Artık değişim zamanı gelmiştir. Galatasaray dinamik bir yapıya sahip olmalıdır.

- Divan Başkanlığı bence en onore görevlerden biri. Galatasaray Kulübü Başkanlığı kadar çok değerli.

- Galatasaray çok sıkıntılı günlerin arifesinde... Önümüzdeki yıllar daha da kritik günler yaşayacaktır. Ama ben Divan Başkanlığı görevimi bu kritik günlerde de layığıyla yapacağıma içtenlikle inanıyorum.

Haberin Devamı

- Daha interaktif bir çalışma düzeni içinde ve çalıştay niteliğinde bir divan düşünüyorum. Daha çok insanın söz alıp konuşabileceği, görüşmelerin yapılabileceği, zaman zaman belirli konularla ilgili olarak özel toplantılar yapmayı planlıyorum.

- Divan toplantılarının yapıldığı yer Galatasaray Lisesi olmalıdır, orada olmayı tercih ederim.

- Hukukçu kimliğim nedeniyle yönetim kuruluna gerekli uyarıları yaparım. Bu benim görevimin içinde olacaktır. 51 yıllık Galatasaray Kulübü üyesiyim, sporla tanışmam 1948... Daha 6 yaşındaydım.

- Galatasaray’ın belli kuralları vardır. Yazılı olmayan kuralları da vardır. Tabii ki artık bazı şeyler çok değişti. Dünya görüşü de değişti ama Galatasaray’da bir takım yazılı olmayan kurallar devam ediyor.

- Biz Galatasaraylıyız, bizim temel felsefemizde birbirimizi sevmek ve yardım etmek var.

Yazarlar