Skorer Arthur Zico, Yıldızların Oyunu’na Roberto Carlos ve Deivid’i çağırdı

Arthur Zico, Yıldızların Oyunu’na Roberto Carlos ve Deivid’i çağırdı

15.12.2008 - 23:38 | Son Güncellenme:

.

Arthur Zico, Yıldızların Oyunu’na Roberto Carlos ve Deivid’i çağırdı

FENERBAHÇE eski teknik direktörü Arthur Zico, her sene Brezilya’da düzenlediği, Jugo das Estrelas (Yıldızların Oyunu) maçına Türkiye’den Roberto Carlos ve Deivid’i davet etti.
1996 yılında futbola yeni yetenekler kazandırmak amacıyla kurduğu ‘Zico Futbol Merkezi’nin düzenlediği organizasyonun teknik direktörlüğünü de yapan Zico, bu önemli karşılaşmaya Cafu ve Rivaldo ile birlikte Roberto Carlos ve Deivid’i çağırdı.
Leonardo, Seedorf, Julio Cesar, Ibson ve Edmundo’nun da davetli listesinde olduğu 23 Aralık Maracana Stadı’nda oynanacak maçın geliri geçtiğimiz ay Brezilya’nın Santa Catarina eyaletinde meydana gelen sel felaketinde zarar gören ailelere aktarılacak.
Daha önce Maradona, Deco, Adriano gibi dünyaca ünlü futbol yıldızlarını ağırladıklarını belirten Zico, 2002 Dünya Kupası’nı birlikte kaldıran Roberto Carlos, Cafu ve Rivaldo üçlüsünü biraya getirmenin kendisi için büyük bir onur olduğunu söyledi.

Zico şunları söyledi:
“Dünya şampiyonu Roberto Carlos, Cafu ve Adriano Brezilya’nın en önemli 3 futbol ilahı ve uzun zamandır ülke dışında oynuyorlar. Futbolseverler bu maçla hem Brezilyalı üç önemli savaşçıyı bir arada izleme şanşı yakalayacak hem de Santa Catarina’daki sel felaketinde zarar gören insanlara yardım eli uzatmış olacaklar.”

Yazarlar