Şampiyonlar Ligi Arturo Vidal patladı! 'Milanlı aptallar beni hasta etti'

Arturo Vidal patladı! 'Milanlı aptallar beni hasta etti'

22.09.2023 - 20:20 | Son Güncellenme:

Athletico Paranaense forması giyen Arturo Vidal, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde geride kalan haftanın maçlarını değerlendirdi. Şilili futbolcu, Milan ile Newcastle United arasındaki müsabaka hakkında çarpıcı ifadeler kullandı.

Arturo Vidal patladı Milanlı aptallar beni hasta etti

Avrupa futbolunda uzun yıllar şans bulan Arturo Vidal, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde oynanan mücadelelerin ardından değerlendirmelerde bulundu. Milan ile Newcastle United arasındaki maçın Şampiyonlar Ligi tarihinin en kötü müsabakaları arasında yer aldığını söyleyen Arturo Vidal dikkat çeken sözler kullandı.

Haberin Devamı

Milanlı oyuncuları aptal olarak niteleyen ve sadece koşmayı bildiklerini belirten Arturo Vidal, "Şampiyonlar Ligi tarihindeki en kötü maç Milan-Newcastle maçıydı. Milanlı aptallar beni hasta etti! Şanslılar çünkü sadece koşmayı biliyorlar, yoksa orada olmazlardı" diye konuştu.

Arturo Vidal patladı Milanlı aptallar beni hasta etti

Newcasyle Unitedlı oyuncuların iğrenç oynadığını vurgulayan Şilili orta saha, "Newcastle'ı da anlamıyorum! Ligi dördüncü sırada bitiriyorlar ama bunun bir önemi yok, iğrenç oynadılar. Hayatlarını riske atmak zorundalar, eğer ilk maçlarıysa, daha fazlasını göstermeliler! Beni fena halde kızdırdılar" açıklamasını yaptı.

Arturo Vidal bu sezon Athletico Paranaense formasını 13 resmi maçta giydi. 36 yaşındaki oyuncunun sözleşmesi 31 Aralık 2023'te sona erecek. Arturo Vidal'in güncel piyasa değeri 700 bin euro.

Haberin Devamı

Arturo Vidal patladı Milanlı aptallar beni hasta etti

Colo Colo altyapısında futbola başlayan Arturo Vidal daha sorna Bayer Leverkusen, Juventus, Bayern Münih, Barcelona, Inter ve Flamengo formaları giydi. Şili Milli Takımı'nda 142 maça çıkan Arturo Vidal, 34 gol sevinci yaşadı. Arturo Vidal kariyerinde daha önce şu başarılara imza attı:

2 - Copa America şampiyonluğu
3 - Almanya Bundesliga şampiyonluğu
1 - İspanya La Liga şampiyonluğu
5 - İtalya Serie A şampiyonluğu
1 - Almanya Kupası şampiyonluğu
2 - İtalya Kupası şampiyonluğu
2 - İtalya Süper Kupası şampiyonluğu
2 - Almanya Süper Kupası şampiyonluğu
1 - İspanya Süper Kupası şampiyonluğu
1 - Brezilya Kupası şampiyonluğu
3 - Şili Ligi şampiyonluğu
1 - Copa Libertadores şampiyonluğu

Yazarlar