Skorer Aslan gibi sigorta

Aslan gibi sigorta

07.09.2010 - 08:00 | Son Güncellenme:

Gelirleri artırmak için üst üste önemli projeleri hayata geçiren Galatasaray yönetimi dev bir anlaşmaya daha imzasını attı

Aslan gibi sigorta

Yönetim, gelir artırıcı projelerine bir yenisini ekledi, Alman sigorta devi HDI ile Galatasaray Sigorta'yı hayata geçirdi. 5 yıllık sözleşme imzalanan şirket, yeni stadı da sigortaladı

Haberin Devamı

Galatasaray'ın gelirlerini artırmak için uzun süredir üst üste önemli projeleri hayata geçiren sarı-kırmızılı yönetim, dev bir anlaşmaya daha imzasını attı. Sarı-kırmızılılar, Almanya'nın en büyük 3. sigorta şirketi olan HDI ile işbirliği yaparak, Galatasaray Sigorta projesini başlattı.
Buna göre HDI'dan, içinde kasko ve DASK (Zorunlu Deprem Sigortası) gibi ürünlerin de yer aldığı Galatasaray Sigorta paketini satın alan taraftar, sarı-kırmızılı kulübün önemli miktarda para kazanmasını sağlayacak. Bu işbirliğinden büyük gelir bekleyen Galatasaray Yönetimi, HDI ile 5 yıllık sözleşme imzaladı. Anlaşmanın kısa süre içinde kamuoyuna duyurulacağı ifade edildi.
Galatasaray ile Alman şirketi arasında yapılan anlaşmaya göre inşaatı devam eden Türk Telekom Arena'nın da sigortalandığı öğrenildi. Stadın yapılan anlaşmayla sigorta kapsamına alındığı kaydedildi.
Bu arada Galatasaray Sigorta projesinin önemli özelliklerinden birinin de, Avrupa'nın yalnızca en önde gelen kulüplerinin böylesine büyük anlaşmalara imza atabilmesi olduğu vurgulandı. Sarı-kırmızılı yöneticiler, Alman şirketi HDI ile sigorta pazarındaki rakamların üzerine çıkılmaması konusunda da el sıkıştı.

Haberin Devamı

DEVLER LİGİNDE!
Galatasaray dev şirketlerle imzaladığı projelerle devler ligine girdi. GSTV'de, Digiturk ile GSBilyoner'de, Türk Telekom ve Avea ile GSBonus'da Garanti Bankası ve Denizbank ile işbirliği yapan Cim-Bom’un, Petrol Ofisi ile de anlaşması bulunuyor.

Yazarlar