Galatasaray Aslan gönül aldı!

Aslan gönül aldı!

26.07.2018 - 02:30 | Son Güncellenme:

PSV ve Valencia mağlubiyetiyle taraftarını üzen Galatasaray, bu kez performansıyla geçer notu kaptı.

Aslan gönül aldı

NEVZAT DİNDAR - MAÇIN ÖYKÜSÜ

Haberin Devamı

İsviçre kampındaki maçlarda bekleneni veremeyen Cim-Bom, Sakaryaspor’un yeni sezon açılışında kükredi. Maça hızlı başlayan sarı-kırmızılılar Muğdat, Belhanda ve Sinan’ın golleriyle ilk yarıda üç farkı yakalarken, Fatih Terim ikinci devrede gençlere şans verdi.

Galatasaray Sakarya’da ter attı.. Son şampiyon, Türk Futbolu’na bir dönem damga vurup önemli değerler kazandıran ama bugün 2. Lig’de tekrar ayağa kalkma mücadelesi veren Sakaryaspor’un sezon açılışında zorlanmadan kazandı.
Yeşil-siyahlıların yeni mabedi Atatürk Stadı’nda 28 bini aşkın taraftarın izlediği maçta Galatasaray rakibine birkaç beden büyük geldi. Cim-Bom’da yeni transfer Muğdat, Aquero vari bir gole imza atarken, ikinci golün de başlangıcında yine O vardı. Onyekuru hızlı başlayıp sonra durdu. Galatasaray için güzel bir maç olurken Sakarya her yönüyle futbol şehri olduğunu gösterdi.
6’da Onyekuru geriden kendisine gönderilen topun üzerinden atlayıp Muğdat’a pozisyon hazırladı. Muğdat savunma arkasına koşup harika bir plase ile perdeyi açtı: 0-1. İkinci gol de yine organize bir atak sonucu geldi. Sağdan kendini kaçıran Muğdat Feghouli’yi gördü. O da Belhanda’yı. Faslı, kaleci Oğuz’un solundan topu ağlara yolladı: 0-2.
41’de sahneyi Sinan Gümüş aldı. Maicon’un ortasında Carole’ün vuruşu Sinan’a gol pası oldu. Tecrübeli futbolcuya sadece meşin yuvarlağa dokunmak kaldı: 0-3
İkinci yarı Galatasaray fazla zorlamadı. İki takım da değişikler yaptı. Sakarya’da maç sonunda centilmence alkışlar vardı.

Yazarlar