Futbol Astana Galatasaray maçı hangi kanalda ne zaman saat kaçta?

Astana Galatasaray maçı hangi kanalda ne zaman saat kaçta?

28.09.2015 - 12:27 | Son Güncellenme:

Astana Galatasaray maçı heyecanlı bir mücadeleye sahne olacak. UEFA Avrupa Ligi'nde Galatasaray deplasmanda Astana ile karşılaşıyor. Taraftarlar mücadelenin şifresiz mi yayınlanacağını merak ediyor. Peki Astana Galatasaray maçı hangi kanalda ne zaman saat kaçta?

Astana Galatasaray maçı hangi kanalda ne zaman saat kaçta

Astana Galatasaray maçı ile temsilcimiz UEFA Avrupa Ligi'nde Kazakistan ekibi ile karşılaşacak. Astana Galatasaray maçı öncesi Burak Yılmaz şoku yaşandı ve yıldız oyuncu kadroya dahil edilmedi. Peki Astana Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda ve şifresiz mi yayınlanacak?

Haberin Devamı

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yarın Astana'ya konuk olacak "Cim Bom", Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı son 9 maçında galip gelemedi - Sarı-kırmızılı ekip, bu kulvarda son 8 deplasman maçını kazanamadı. Galatasaray, Astana karşısında bu kulvarda gruplardan itibaren 100. maçına çıkacak

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu'ndaki ikinci maçında yarın Kazakistan temsilcisi Astana'ya konuk olacak. Sarı-kırmızılılar, Kazak ekiplerine karşı tarihindeki 3. maçını oynayacak. Galatasaray, Astana maçıyla Avrupa kupalarındaki 263. mücadelesini verecek. Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu'ndaki ikinci maçında yarın Kazakistan temsilcisi Astana'ya konuk olacak.

Grubundaki ilk maçında İspanya'nın Atletico Madrid takımına İstanbul'da 2-0 mağlup olan Galatasaray, Astana deplasmanında galip gelerek ilk puanlarını almayı hedefliyor. Astana Arena'da TSİ 19.00'da başlayacak müsabakayı, İsveç Futbol Federasyonu'ndan Martin Strömbergsson yönetecek. Galatasaray'ın rakibi Astana, gruptaki ilk maçında deplasmanda Portekiz'in Benfica takımına 2-0 mağlup olmuştu. Grubun diğer maçında ise Atletico Madrid ile Benfica, yarın Madrid'deki Vicente Calderon Stadı'nda karşı karşıya gelecek. Galatasaray'da Astana karşılaşması öncesi Hamit Altıntop ve Burak Yılmaz'ın sakatlıkları bulunuyor.

Haberin Devamı

Astana Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda ve şifresiz mi yayınlanacak?
Astana Galasaray maçı 30 Eylül Çarşamba günü oynanacak. Saat 19:00'da başayacak mücadele Tivibu Spor kanalından şifreli olarak ekranlara gelecek.

UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu maçında yarın deplasmanda Astana ile karşı karşıya gelecek Galatasaray, bu kulvarda 9 maçtır galibiyete hasret. Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde çıktığı son 9 maçında galip gelemeyerek kötü bir seriye imza attı. Son maçında Atletico Madrid'e mağlup olarak, bu kulvarda üst üste 6. maçını kaybeden ve galibiyet özlemi 9 maça çıkan sarı-kırmızılılar, Astana karşısında bu şanssızlığını kırmaya çalışacak.

"Devler Ligi"ndeki son zaferini , 2013-2014 sezonu B Grubu'ndaki son maçında Juventus'u İstanbul'da 1-0 yenerek elde eden "Cim Bom", kendisini son 16 takım arasına taşıyan bu galibiyetin ardından çıktığı 9 Şampiyonlar Ligi maçından 7'sini kaybedip, 2'sini berabere tamamladı. Juventus maçının ardından son 16 turunda Chelsea ile İstanbul'da 1-1 berabere kalıp, rövanşı 2-0 kaybeden Galatasaray, organizasyona veda etti. Sarı-kırmızılı takım, 2014-2015 sezonundaki 6 grup maçını ise 5 yenilgi ve 1 beraberlikle tamamladı. Geride kalan sezon Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk maçında Anderlecht ile İstanbul'da 1-1 berabere kalan sarı-kırmızılılar, ardından Arsenal (1-4 ve 1-4), Borussia Dortmund (0-4 ve 1-4) ve Anderlecht (0-2) ile yaptığı 5 maçtan da yenilgiyle ayrıldı. Bu sezona da Atletico Madrid mağlubiyetiyle başlayan Galatasaray, son 9 maçında galibiyet yaşayamadı ve Şampiyonlar Ligi'nde 6 maçla rekor yenilgi serisine imza atmış oldu. Yenilgiyle tamamladığı son altı Şampiyonlar Ligi maçında kalesinde 20 gol gören "Cim Bom", rakip ağları ise 3 kez havalandırabildi.

Haberin Devamı

Kazak ekiplerine karşı 3. maç
Galatasaray, Astana karşısında Kazakistan ekiplerine karşı tarihindeki 3. müsabakayı oynayacak. Daha önce bir kez Kazakistan ekibiyle eşleşen sarı-kırmızılılar, 2009-2010 sezonunda UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda, Kostanay kentinin takımı Tobol ile karşılaşmıştı. Rakibiyle ilk maçı deplasmanda oynayan ve 1-1 berabere kalan Galatasaray, İstanbul'daki rövanşı 2-0 kazanarak adını bir üst tura yazdırmıştı. Astana, Galatasaray'ın Avrupa kupalarında eşleştiği ikinci Kazak takımı olurken, Tobol karşısına çıkan sarı-kırmızılı oyunculardan Hakan Balta ve Sabri Sarıoğlu halen takımda bulunan iki isim konumunda.

Avrupa kupalarında 263. maç
Galatasaray, Astana karşısında Avrupa kupaları tarihindeki 263'üncü karşılaşmasına çıkacak. Galatasaray, Şampiyon Kulüpler Kupası ile UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 158, adı daha önce UEFA Kupası olan UEFA Avrupa Ligi'nde 71, Kupa Galipleri Kupası'nda 32 ve UEFA Süper Kupa'da da 1 kez olmak üzere toplam 262 maç yaptı. Söz konusu müsabakalarda 97 galibiyet ve 98 yenilgi alan, "Cimbom", 67 karşılaşmada eşitliği bozamazken, rakip filelere gönderdiği 361 gole karşılık kalesinde 389 gol gördü.