İngiltere Premier Lig Aston Villa'da hedef David Wagner

Aston Villa'da hedef David Wagner

04.10.2016 - 12:21 | Son Güncellenme:

İngiltere'nin köklü takımlarından Aston Villa'da görevinden kovulan Di Matteo yerine yeni teknik adam arayışları devam ediyor. İngiliz takımının hedefi ise Huddersfield takımını çalıştıran Alman teknik adam David Wagner olduğu belirtildi.

Aston Villada hedef David Wagner

Antrenörlük kariyerine Jurgen Kloop'un Borussia Dortmund'da yardımcılığını yaparak başlayan David Wagner 2015 yılından beri İngiltere Championship ekiplerindne Huddersfield'i çalıştırıyor. Bu sezona iyi bir başlangıç yapan Wagnerli Huddersfield, Aston Villa'nın 10 puan ile 19'üncü sırada yer aldığı ligde 25 puanla birinci sırada.

Haberin Devamı

David Wagner'in Aston Villa'nın teklifini kabul etmemesi durumunda ise İngiliz takımının 2. teknik adam adayı ise Steve Bruce. Yaz aylarında Hull City menajerliğinden ayrılan Bruce şuan boşta.

Yeni teknik direktör arayışlarını milli takım arasında bitirmek isteyen Aston Villa'da son 8 ayda kovulan 5'inci teknik adam Di Matteo oldu. Geçen sezon Premier Lig'de 38 maçta sadece 17 puan toplama başarısı gösteren Aston Villa'da Şubat ayında kovulan Paul Lambert'den sonra göreve sırası ile Tim Sherwood, Remi Garde and Di Matteo sürdürdü.

Yazarlar