Dünya Kupası Ata Demirer'den Cristiano Ronaldo tepkisi! Ebrar Karakurt'tan güldüren paylaşım

Ata Demirer'den Cristiano Ronaldo tepkisi! Ebrar Karakurt'tan güldüren paylaşım

11.12.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

2022 Dünya Kupası'nda Fas, Portekiz'i 1-0 devirerek büyük bir sürprize imza attı. Ünlü isimlerden maçla ilgili paylaşımlar geldi. Komedyen Ata Demirer, Ronaldo ile ilgili tepkide bulunurken Ebrar Karakurt ve Shakira Fas'ın başarısına kayıtsız kalamadı.

Ata Demirerden Cristiano Ronaldo tepkisi Ebrar Karakurttan güldüren paylaşım

2022 Dünya Kupası'nda çeyrek final heyecanı Fas ile Portekiz arasında oynanan müsabakayla tavan yaptı. Turnuvanın sürpriz takımı Fas, Portekiz'i mağlup etti ve yarı finale yükselme başarısı gösterdi. Portekiz Milli Takımı Teknik Direktörü Fernando Santos'un oyuncu tercihleri tartışılırken Cristiano Ronaldo konusunda büyük bir eleştiriye maruz kaldı. Ünlü komedyen Ata Demirer de Cristiano Ronaldo için bir paylaşımda bulundu. Ebrar Karakurt ve Shakira da Fas'ın başarısına kayıtsız kalamadı.

Haberin Devamı

Grup aşamasında etkili bir performans sergileyemeyen Cristiano Ronaldo, İsviçre ile oynanan son 16 turu müsabakasında yedek kulübesinde yer aldı. Cristiano Ronaldo'nun bu karara sinirlendiği ve Katar'dan ayrılacağı yönünde haberler çıktı ancak tecrübeli futbolcu bunu yalanladı.

Ata Demirerden Cristiano Ronaldo tepkisi Ebrar Karakurttan güldüren paylaşım

YİNE KULÜBEDE, VEDA ETTİLER

Portekiz Milli Takımı Teknik Direktörü Fernando Santos, Cristiano Ronaldo'yu Fas maçında da yedek kulübesine oturttu. Tecrübeli futbolcu maçta etkili bir performans gösteremedi ve Portekiz, Dünya Kupası'na çeyrek finalde veda etti. Cristiano Ronaldo müsabakanın ardından hiç kimseyle konuşmadan soyunma odasına gitti. Portekizli oyuncu soyunma odasının tünelinde gözyaşlarına hakim olamadı.

ATA DEMİRER: UÇAKTA DA YANINA OTURT RONALDO'YU HOCAM
Cristiano Ronaldo'nun gözyaşlarına boğulduğu maçın ardından Fernando Santos'a yönelik eleştiriler geldi. Ünlü komedyen Ata Demirer de bu isimler arasında yer aldı. Ata Demirer, Portekiz'in dev turnuvaya vedasının ardından "Uçakta da yanına oturt Ronaldo'yu hocam" paylaşımında bulundu. Öte yandan Fernando Santos, Lizbon'da Portekiz Futbol Federasyonu Başkanı ile geleceği hakkında bir görüşme yapacağını açıkladı.

Haberin Devamı

EBRAR: FAS DEDİM TAKIMA REZİL OLDUM
Kariyerine İtalyan ekibi Novara'da forma giyen milli pasör çaprazı Ebrar Karkurt Portekiz - Fas maçıyla ilgili yorumda bulundu. Takım arkadaşlarıyla maçı izlediğini belirten Ebrar, Kafamda tek bir soru var. Tüm dünya bu adamlara Morocco derken biz niye Fas diyoruz. Takıma rezil oldum. Morocco diyemedim Fas dedim baktılar suratıma bu ne diyo diye." dedi. Sözlerine devam eden yıldız voleybolcu, "Fasın taktik Allahını seven defansa gelsin" ifadelerini kullandı.

Ata Demirerden Cristiano Ronaldo tepkisi Ebrar Karakurttan güldüren paylaşım

SHAKIRA'DAN FAS PAYLAŞIMI
Shakira, Fas bayrağı ve alkış emojilerini kullandığı paylaşmında, Güney Afrika'da düzenlenen 2010 Dünya Kupası'nın şarkısı olan "Waka Waka" şarkısındaki "Bu kez Afrika için" sözüne yer verdi.

Shakira'nın Waka Waka şarkısının diğer adı This time for Afria. (Bu kez Afrika için). Shakira şarkıyı, Güney Afrikalı grup Freshlyground ile birlikte seslendirdi. Şarkının içinde yerel Afrika dili de kullanıldı.

Haberin Devamı

Ata Demirerden Cristiano Ronaldo tepkisi Ebrar Karakurttan güldüren paylaşım

Cristiano Ronaldo'nun maçlara ilk 11'de başlamaması sosyal medyada da gündem oldu. İşte Cristiano Ronaldo tepkilerinden bazıları...

'BU MAÇI SEN KAYBETTİN'

"Bir efsaneyi üzmeye hakkın yoktu. Portekiz Teknik Direktörü Fernando Santos bu maçı sen kaybettin. Cristiano Ronaldo sana karşı duruşuyla kazandı."

Ata Demirerden Cristiano Ronaldo tepkisi Ebrar Karakurttan güldüren paylaşım

'TEK BAŞINA EN BÜYÜK YAPACAK'

"Cristiano Ronaldo'yu önce Erik ten Hag, Manchester United'da sonra Fernando Santos, Portekiz Milli Takımı'nda kulübeye çekti. Demek ki turnuva gibi kısa bir maratonda bile 90 dakikada çıkaracak mental veya fiziksel gücel sahip değil. Lionel Messi mi? O Arjantin'i tek başına en büyük yapacak."

'YAZIKLAR OLSUN'

"Cristiano Ronaldo, dünyanın en iyisi. Kaprisli bir yaşlı herif Fernando Santos tarafından yedek bırakılıyor, yazıklar olsun. Umarım Portekiz basını başını yer."

'KOMPLO KURMUŞLAR'

"Şu bir gerçek ki Portekiz futbol takımı başta Bruno Fernandes ve diğer saz arkadaşları, Cristiano Ronaldo'ya komplo kurmuşlar. Onun başarısını kıskandıkları için bu Dünya Kupası'nda destek değil köstek oldular. Hocaları Santos da buna dahil. Portekiz ve Ronaldo bunları hak etmedi."

Haberin Devamı

'KENDİNİZİ BİTİRDİNİZ'

"Ronaldo inadınıza takımları ne hale düşünüyorsunuz hak ettiniz elenmeyi gram üzülmedim. Önce Manchester United şimdi Portekiz Milli Takımı, ikiniz de bu sonu hak ettiniz. Bir adamı bitirmek uğruna kendinizi bitirdiniz. Cristiano Ronaldo kendini tüm dünaya ispat etmiş bir kişi."

Ata Demirerden Cristiano Ronaldo tepkisi Ebrar Karakurttan güldüren paylaşım

MERİH'TEN DESTEK GELDİ

Juventus'ta Cristiano Ronaldo ile takım arkadaşlığı yapmış olan milli futbolcumuz Merih Demiral, Portekiz'in vedası sonrası dünyaca ünlü yıldıza destek oldu. Merih Demiral paylaşımında, "Bu hiçbir şeyi değiştirmez. O bir KEÇİ ve sonsuza kadar öyle kalacaktır. Benim ve çoğumuzun kahramanı" ifadelerini kullandı.