İspanya La Liga Athletic Bilbao'da Bielsa ile yollar ayrıldı!

Athletic Bilbao'da Bielsa ile yollar ayrıldı!

08.06.2013 - 13:52 | Son Güncellenme:

İki yıldır Athletic Bilbao'nun başında görev yapan Arjantinli teknik direktör Marcelo Bielsa; Bask kulübünden ayrıldı. Bielsa'nın adı, teknik direktör arayışlarını sürdüren Beşiktaş ile anılıyor.

Athletic Bilbaoda Bielsa ile yollar ayrıldı

Teknik Direktör arayışlarını sürdüren Beşiktaş ile adı geçen Arjantinli hoca Bielsa'nın, Athletıc Bilbao ile yolları ayrıldı.

Haberin Devamı

Athletıc Bilbao, takımı 2011-12 sezonunda hem Avrupa Ligi'nde hem de Kral Kupası'nda finale taşıyan Arjantinli teknik direktör Marcelo Bielsa ile yollarını ayırdı. Bielsa'yla bağlarını koparan Bilbao'nun Ernesto Valverde ile anlaşması bekleniyor.

Bask kulübüne tarihinin en başarılı dönemlerinden birini 2011-12 sezonunda yaşatan 57 yaşındaki teknik direktör; geçtiğimiz yıl takımdaki bazı oyuncularla sorun yaşamış ve Bilbao önceki sezona göre baş aşağı bir performansla ligi 12. sırada tamamlamıştı.

Bask kulübünden yapılan açıklamada yeni teknik direktörün henüz belirlenmediği ifade edildi. Buna karşın İspanyol basını; Valencia'nın eski teknik direktörü Ernesto Valverde'nin Athletic Bilbao'nun başına geçebileceğini yazdı.

Haberin Devamı

Bask kulübüyle yollarını ayıran Marcelo Bielsa'nın ise ocak ayına kadar herhangi bir takımda görev almak istemediği ve biraz dinlenmeyi düşündüğü belirtildi.

(NTVSPOR)