Basketbol Atina'da Ergin Ataman ve Fatih Terim'in gecesi! Derbide şov yaptı

Atina'da Ergin Ataman ve Fatih Terim'in gecesi! Derbide şov yaptı

23.01.2024 - 07:18 | Son Güncellenme:

Yunanistan Ligi’nde derbide Panathinaikos ile Olympiakos kozlarını paylaştı. Derbiyi Ergin Ataman'ın Panathianaikos'u kazanırken maçı izlemeye gelen Fatih Terim ile tribünler arasındaki iletişimi dikkat çekti.

Atinada Ergin Ataman ve Fatih Terimin gecesi Derbide şov yaptı

Yunanistan Ligi'nin 15. haftasında Panathianaikos BC ezeli rakibi Olympiakos BC'yi OAKA'da konuk etti. Ergin Ataman ve öğrencileri karşılaşmadan 85-80 galip ayrıldı.

Haberin Devamı

15'TE 15 YAPTI
Bu sonuçla Ergin Ataman yönetimindeki Panathinaikos, Olympiakos’u ligde iki maçta da mağlup etmeyi başardı. Panathinaikos 15’te 15 yaparak ligde liderliğini sürdürürken Olympiakos ise 2. yenilgisini yaşadı.

Atinada Ergin Ataman ve Fatih Terimin gecesi Derbide şov yaptı

Panathinaikos’ta Marius Grigonis 18 sayı – 2 ribaund, Kendrick Nunn 16 sayı – 2 asist, Jerian Grant 19 sayı – 5 asist, Dinos Mitoglou 13 sayı – 8 ribaund, Mathias Lessort 11 sayı – 7 ribaund – 2 asist, Kostas Antetokounmpo 4, Juancho Hernangómez de 2 sayıyla oynadı.

TERİM SALONA GELDİ
Panathinaikos Futbol Takımını çalıştıran bir diğer Türk antrenör Fatih Terim de karşılaşmayı OAKA'da takip eden isimler arasında yer aldı. Terim'in takımı Panathinaikos, Yunanistan Kupası maçında ezeli rakip Olympiakos'u penaltılar turnuva dışına itmişti.

Haberin Devamı

Yazarlar