1.Lig Atınç Nukan bu sezon Göztepe'de parlıyor!

Atınç Nukan bu sezon Göztepe'de parlıyor!

08.11.2023 - 14:20 | Son Güncellenme:

Göztepe'de 5. sezonunu geçiren Atınç Nukan adından söz ettirmeye devam ediyor. 1.96'lık boyuyla sarı-kırmızılıların savunmasının bel kemiği olan Atınç Nukan, attığı kritik kafa golleriyle de takımına hayat verdi.

Atınç Nukan bu sezon Göztepede parlıyor

1'inci Lig'den Süper Lig'e çıkma yarışı veren Göztepe'de takımdaki 5'inci sezonunu geçiren stoper Atınç Nukan, şimdiden sarı-kırmızılıların sembol futbolcuları arasına adını yazdırdı. Göz-Göz'ün 2019'da transfer döneminin son gününde kadrosuna kattığı futbolcu, kariyeri boyunca yaşadığı ağır sakatlıklara rağmen her seferinde anka kuşu gibi küllerinden doğdu. 2015 yılında henüz 22 yaşındayken Beşiktaş'tan Bundesliga'nın güçlü ekibi Leipzig'e 5 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer olan Atınç, hem 2017'de kiralık olarak forma giydiği siyah-beyazlılarda hem de 2018'de Almanya'da çapraz bağlarından sakatlanıp uzun süre sahalardan uzak kaldı.

Haberin Devamı

Göz-Göz'e 2019'da serbest oyuncu olarak transferin son günü katılan Atınç, tam forma giymeye başlamışken o yıl aralık ayında çapraz bağlarından yine sakatlandı. Ancak her seferinde sahalara dönmeyi başaran 30 yaşındaki futbolcu 5 sezondur Süper Lig ve 1'inci Lig'de Göztepe'nin vazgeçilmezi oldu. 1.96'lık boyuyla sarı-kırmızılıların savunmasının bel kemiği olan Atınç Nukan, attığı kritik kafa golleriyle de takımına hayat verdi. Bu sezon 10 maçta ilk 11'de 90 dakika forma giyen tecrübeli stoper, Altay derbisinde 90+6'ncı dakikadaki golüyle takımına sezonun ilk galibiyetini getirmişti.