Süper Lig Attila Gökçe, Mete Kalkavan gerçeğini yazdı! Galatasaraylı taraftarlar tepki göstermişti

Attila Gökçe, Mete Kalkavan gerçeğini yazdı! Galatasaraylı taraftarlar tepki göstermişti

12.10.2022 - 09:57 | Son Güncellenme:

Süper Lig'in elit hakemi Mete Kalkavan'ın Basketbol Süper Ligi'nin ilk haftasında oynanan Anadolu Efes-Galatasaray NEF maçını tribünden lacivert-beyazlı formayla izlemesi, Galatasaraylı taraftarların tepkisini çekmişti. Milliyet Gazetesi'nin duayen yazarı Attila Gökçe köşesinde eleştiri alan 43 yaşındaki hakemle ilgili önemli bilgiler aktardı.

Attila Gökçe, Mete Kalkavan gerçeğini yazdı Galatasaraylı taraftarlar tepki göstermişti

Süper Lig'de yıllardır düdük çalan tecrübeli hakemlerden biri olan Mete Kalkavan son dönemlerde, yönettiği maçlardan çok gittiği basketbol karşılaşmalarıyla gündemde yer alıyor. Süper Lig'in elit hakemlerinden Mete Kalkavan, Basketbol Süper Ligi'nin ilk haftasında oynanan Anadolu Efes-Galatasaray NEF maçını tribünden takip etmişti.

Haberin Devamı

Deneyimli hakemin zorlu karşılaşmaya Anadolu Efes formasıyla gitmesi, sosyal medyada TT olmuştu. Sarı-kırmızılı taraftarlar ve bazı futbol otoriteleri Mete Kalkavan'a tepki göstermişti.

Attila Gökçe, Mete Kalkavan gerçeğini yazdı Galatasaraylı taraftarlar tepki göstermişti

A MİLLİ TAKIM'IN EŞOFMANIYLA İZLEDİ

43 yaşındaki hakem, Galatasaraylı taraftarların tepkisi üzerine geri adım attı ve THY Avrupa Ligi'nde geçen hafta oynanan Anadolu Efes-Kızılyıldız müsabakasında ay-yıldızlı renkleri seçti. Kalkavan temsilcimizin 72-59 kazandığı karşılaşmayı ailesiyle birlikte A Milli Futbol Takımımız'ın eşofmanıyla takip etti. 

Miliyet Gazetesi'nin duayen yazarı Attila Gökçe, bu haftaki köşesinde hakem Mete Kalkavan'a yönelik tepkiler üzerine bir yazı kaleme aldı. İşte Gökçe'nin 'Mete Kalkavan'ın forması: Meraklısına bir not' başlıklı yazısı...  

Haberin Devamı

'AİLECE KOMBİNE KARTLARI VAR'

"Futbol Hakemi Mete Kalkavan eşi ve çocuklarıyla Anadolu Efes’in maçlarını izliyor. Ailece kombine kartları var. Kalkavan bilindiği gibi Anadolu Efes’in Galatasaray’la oynadığı maçı da lacivert formayı giyip çocuklarıyla birlikte izlemişti.
“- Vay sen misin Galatasaray’ın maçında rakip takımın formasını giyen!”
“-Biz biliyorduk zaten.”
“-Bırakın yaa vardır bi işi!”

Attila Gökçe, Mete Kalkavan gerçeğini yazdı Galatasaraylı taraftarlar tepki göstermişti

'HADDİNİ AŞAN HAKSIZ VE İNSAFSIZ ELEŞTİRİLER'

Haddini aşan haksız ve insafsız eleştiriler. Paranoya örnekleri. Şimdi meraklısına bilgi için yazıyorum: Anadolu Holding yılda onlarca ton mukavva kutu kullanıyor. En önemli ambalaj malzemelerinden biri de mukavva kutular. Mete Kalkavan da oluklu mukavva fabrikatörü… Merak etmeyin… Anadolu Holding’le hiçbir iş bağlantısı yok!"

Mete Kalkavan bu sezon Spor Toto Süper Lig'de şimdiye kadar 4 maç yönetti. İşte o karşılaşmalar:
Trabzonspor-Demir Grup Sivasspor
Kasımpaşa-Fenerbahçe
Ankaragücü-Beşiktaş
Trabzonspor-Gaziantep FK

Attila Gökçe, Mete Kalkavan gerçeğini yazdı Galatasaraylı taraftarlar tepki göstermişti