Skorer Aurelio’ya büyük zam

Aurelio’ya büyük zam

19.06.2008 - 02:12 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe yönetimi, Villarreal’den teklif alan yıldız futbolcu için kesenin ağzını açtı. Geçtiğimiz günlerde Aurelio için bir yıllık opsiyonunu kullanan sarı-lacivertli kulübün sambacıya aldığı ücretin iki katını önerdiği öğrenildi

Aurelio’ya büyük zam

Fenerbahçe yönetimi, İspanya’nın Villarreal takımından teklif alan Aurelio için kesenin ağzını açtığı ve ücretini iki katına çıkardığı öğrenildi.
Yönetimin Brezilyalı yıldızın aldığı parayı iki katına çıkarmasına rağmen Menajeri Bayram Tutumlu’nun “Villarreal’den teklif var. O’nu İspanya’ya götüreceğim” demesi büyük tepki gördü. Aurelio’nun sözleşmesindeki bir yıllık opsiyonu kullanan Fenebahçe yönetiminin bu girişimine rağmen Tutumlu’nun “Hâlâ yanıt bekliyoruz “ açıklaması yapması çelişki yarattı.
Tutumlu’nun Fenerbahçe Yönetimi’nin iki katı ücret teklif etmesine rağmen bu öneriyi kabul etmemesinin ardında alacağı komisyonun az olacağını düşünmesinin yattığı ileri sürüldü.

Haberin Devamı

Yönetim Sambacı’yı bekliyor
Milli Takım’la Avrupa Futbol Şampiyonası’nda bulunan Brezilyalı futbolcunun İstanbul’a döner dönmez yönetimle bir araya geleceği bildirildi.
Sarı-lacivertli yöneticiler, Aurelio’nun bu cazip teklifi büyük bir ihtimalle kabul edeceğini, aksi taktirde sözleşmesini bir yıl uzattıkları futbolcunun öneriyi reddetmesi ve İspanya’ya gitmesi halinde FIFA’ya başvuracaklarını kaydettiler. Menajer Bayram Tutumlu ise Futbol Federasyonu’nun Aurelio’nun 1 yıllık opsiyonunu sarı- lacivertli takım lehine onaylamasının yurt dışı transferi için geçerli olmadığını savundu.