Basaksehir Avcı’nın bayrak adamı!

Avcı’nın bayrak adamı!

06.03.2018 - 02:30 | Son Güncellenme:

Medipol Başakşehir’de Edin Visca, adeta bayrak adam haline geldi. 2011’den beri İstanbul ekibinin formasını giyen Bosna-Hersekli yıldız, zirve yolundan takımının en etkili isimlerinden oldu.

Avcı’nın bayrak adamı

CELAL UMUT EREN

Haberin Devamı

Spor Toto Süper Lig’de şampiyonluk yarışının en iddialı takımlarından olan Medipol Başakşehir’de kadro katkısı dikkat çekiyor. Kadroda birçok isim özel olarak öne çıkarken, içlerinden bir tanesi de büyük alkış alıyor.

2011 yılından beri turuncu-lacivertli formayı giyen Edin Visca, adeta kulübün tarihine geçti. Bayrak adamlardan biri olan Visca, teknik direktör Abdullah Avcı’nın da en favori oyuncularından biri oldu. Geldiği günden bu yana gol katkısıyla takımına destek olan Bosna-Hersekli futbolcu, bu sezon daha ilerledi ve asist katkısında da bir numaraya oturdu.

Takımın alt liglerde oynadığı dönemde bile ayrılmayan Visca, şu anda zirve yolunda kulübünün en gözde isimlerinden. Şu anda 23 lig maçında 4 gol 12 asist yapan tecrübeli yıldız, takımının en çok katkı sunan oyuncularından oldu.

Haberin Devamı

28 yaşındaki futbolcu özellikle 2014’ten beri sürekli ilk 4 içerisinde yer alan Başakşehir’in de hem gol hem de asist bakımından en üretken oyuncusu.

Abdullah Avcı’nın da en sevdiği isimlerden olan, profesyonelliği ve yetenekleriyle kadrodaki yıldız isimlerden olan Visca, Avrupa kulüpleri tarafından da her dönem izleniyor. Başakşehir formasıyla 2011 yılından beri 252 maça çıkan Visca, 62 gol atıp, 66 asist yaptı.