Beşiktaş Avcı'dan, Burak'ın 'Come to Beşiktaş' çağrısına yanıt

Avcı'dan, Burak'ın 'Come to Beşiktaş' çağrısına yanıt

08.01.2020 - 13:58 | Son Güncellenme:

Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı açıklamalarda bulundu. Burak Yılmaz'ın Cenk Tosun'a yaptığı 'Come to Beşiktaş' çağrısını değerlendiren Avcı, "Güzel şeyler hissettiriyorlar" dedi

Avcıdan, Burakın Come to Beşiktaş çağrısına yanıt

Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı TRT Spor canlı yayınında açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

İşte Avcı'nın açıklamaları:

Çalışmalar gayet iyi gidiyor. Tespitlerimizin üzerinde çalışmalarımız var. Bunları nasıl geliştirebiliriz. İlk yarıda bireysel performansları düşük olan oyuncularımızın performanslarını yukarıya çekecek çalışmalar yapıyoruz. Bu aylar güzel aylardır. Şu an itibarıyla iyi gidiyor. Hem kupa hem lig başlayacak. Devamlı aşağı seyreden performanslar olmaz. Oyuncuların performansı yukarı çıkacaktır.

Kolay bir süreç değil. Beşiktaş'a geliyorsun, oyuncu grubu var. Transfer yapılacak mı vs. Hep sorgulanması gereken durumlar. Sakat oyuncular, transferler, oyun içinde yapılan değişiklikler. Bununla ilgili tespitlerimiz var. Yarın oyuncu grubuna bir sunum yapacağım. Bazen verilerle, bazen görüntülerle ve iletişim kurarak. Bir takımın içinde grup enerjisi olmazsa olmaz. 

Haberin Devamı

Başkan kampa katılacak, onunla bir toplantım olacak. Kulübün genel durumu ne vs. Mevcut performansı yukarı çekmek de bir transferdir. Bugün belli olacak. Ona göre planlama yapacağız. İki tane milli takım santraforu. Burak'ın Cenk'e çağrısı güzel şeyler hissettiriyor açıkçası.