Fenerbahçe Avrupa basını Fenerbahçe'nin yıldızlarını manşetlere taşıdı

Avrupa basını Fenerbahçe'nin yıldızlarını manşetlere taşıdı

11.12.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında Fenerbahçe ezeli rakibi Beşiktaş'ı deplasmanda 3-1 mağlup etti. Sarı-lacivertlilerde Dzeko, Tadic ve Szymanski gösterdikleri performanslarıyla Avrupa'da manşetleri süsledi.

Avrupa basını Fenerbahçenin yıldızlarını manşetlere taşıdı

Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında Beşiktaş ile Fenerbahçe'yi karşı karşıya getiren derbi mücadelesine sarı-lacivertli ekipte Edin Dzeko, Dusan Tadic Sebastian Szymanski damga vurdu.

Haberin Devamı

Dzeko ve Szymanski'nin derbideki performansları Avrupa basınında da büyük yankı buldu.

İşte Dzeko, Tadic ve Szymanski için yapılan yorumlar:

SIRP BASINI

Blic Gazetesi, Dusan Tadic’in performansına dikkat çekti. Gazetenin haberinde, “İstanbul derbisinin kahramanı Dusan Tadic oldu. Tadic’le bu yaz Beşiktaş da ilgilenmiş ancak O şehrin Asya yakasına gitmeye karar vermişti” ifadesi yer aldı.

Avrupa basını Fenerbahçenin yıldızlarını manşetlere taşıdı

BOSNA BASINI

Reprezentacija’da yer alan haberde, Bosna Hersekli futbolcu, Edin Dzeko ön plana çıkarıldı. Yazıda, “Fenerbahçe, Beşiktaş’a karşı büyük derbide sevindi. Büyük Dzeko bir gol daha attı. Bosnalı futbolcu bu sezonki 14. golünü kaydetti” denildi.

Avrupa basını Fenerbahçenin yıldızlarını manşetlere taşıdı

POLONYA BASINI

Sport’un haberinde Sebastian Szymanski anlatıldı. Diğer yayın organlarında da, “Szymanski bir süper star, attığı gol ise harika. Szymanski, 10 milyon eurodan daha az bir bedelle gittiği yeni takımında, ligi fethetmeye başladı” diye yazdı.

Haberin Devamı

Avrupa basını Fenerbahçenin yıldızlarını manşetlere taşıdı

HIRVAT BASINI

Jutarnji Gazetesi’nin derbiyle ilgili haberinde ise başrolde Dominik Livakovic oldu. Haberde, “Fenerbahçe deplasmanda Beşiktaş’a karşı dominant bir oyunla kazandı. Sarı-lacivertlilerin Hırvat kalecisi Livakovic sadece penaltıdan bir gol yedi” dendi.

İTALYAN BASINI

Tuttomercato’da yer alan haberde, “Edin Dzeko takımı Fenerbahçe’yi Beşiktaş karşısında sürükledi. Böylece Fenerbahçe sıralamada Galatasaray’ı yeniden geçerek tekrar liderliğe yükseldi” ifadeleri kullanıldı.

Avrupa basını Fenerbahçenin yıldızlarını manşetlere taşıdı

FRANSIZ BASINI

Fransız gazetelerinden So Foot’ta yer alan haberde, “Beşiktaş-Fenerbahçe arasındaki İstanbul derbisinde bu cumartesi akşamı Fener’in yüzü güldü. Galatasaray’ın gol farkı önünde, ligdeki liderliğini korumaya devam etti” cümleleri yer aldı.

HOLLANDA BASINI

Hollanda’nın etkili yayın organlarından Voetbal International’da yer alan haberde, “Eredivisie’nin zirvesini Türkiye’nin zirvesiyle takas eden Tadic ve Szymanski, Türkiye’de haftanın maçında Fenerbahçe için öne çıkan isimler oldular” denildi.