Galatasaray Avrupa devinden Galatasaray'a! Transfer için görüşmeler başladı, İtalyanlar duyurdu

Avrupa devinden Galatasaray'a! Transfer için görüşmeler başladı, İtalyanlar duyurdu

21.08.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Galatasaray'da kurmaylar transfer döneminin bitmesinin kısa bir süre kala çalışmalarına yeniden hız verdi. Sarı-kırmızılılarda Okan Buruk'un Ümraniyespor maçının ardından yaptığı transfer açıklamaları sonrası, İtalya'dan yeni bir iddia ortaya atıldı. Süper Lig devinin Serie A ekibinde forma giyen yıldız oyuncu için transfer görüşmelerine başladığı belirtildi.

Avrupa devinden Galatasaraya Transfer için görüşmeler başladı, İtalyanlar duyurdu

Dries Mertens ve Lucas Torreira'yı kadrosuna katarak dikkatleri üzerine çeken Galatasaray'da idareciler yeni bir operasyon için çalışmalarına başladı. Süper Lig devinde gündeme yeni bir isim geldi. Sarı-kırmızılıların, Serie A devinde forma şansı bulması zor olan 25 yaşındaki oyuncu için transfer görüşmelerine başladığı öne sürüldü.

Haberin Devamı

ORTA SAHA KURGUSUNA YENİ İSİMLER

Süper Lig devinde geçtiğimiz sezon en çok eleştiri toplayan orta saha kurgusuna yeni isimler dahil edildi. Arsenal'dan Lucas Torreira, 6 milyon euro karşılığında kadroya katıldı. AZ Alkmaar formasıyla dikkat çeken Fredrik Midtsjö ile sözleşme imzalandı. Porto'dan Sergio Oliveira, 3 milyon euro karşılığında Galatasaray'ın yolunu tuttu.

Avrupa devinden Galatasaraya Transfer için görüşmeler başladı, İtalyanlar duyurdu

SAVUNMA KURGUSUNA 3 İSİM

Galatasaray'da savunma kurgusuna 3 yeni isim eklendi. Konyaspor'da gösterdiği başarılı performansla dikkat çeken Abdülkerim Bardakcı ile anlaşma sağlandı. Altay'ın genç sol beki Kazımcan Karataş'la 5 yıllık sözleşme imzalandı. Omar Elabdellaoui ve Sacha Boey'dan istenen performansı alamayan sarı-kırmızılılar, Leo Dubois'i de kadrosuna dahil etti.

Haberin Devamı

FORVETTE YILDIZ İSİMLER

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray forvet hattında bombaları patlattı. Benfica'nın 30 yaşındaki santrforu Haris Seferovic satın alma opsiyonuyla birlikte kiralandı. Sarı-kırmızılılar İsviçreli golcü için 1 milyon euro kiralama bedeli ödedi. Napoli'den ayrılan 35 yaşındaki golcü Dries Mertens de 1+1 yıllık sözleşmeye imza attı.

Avrupa devinden Galatasaraya Transfer için görüşmeler başladı, İtalyanlar duyurdu

AYRILIKLAR YAŞANDI

Süper Lig devinde kadroda düşünülmeyen isimlerle yollar ayrıldı. Sözleşmesi sona eren isimlerin yanı sıra Aytaç Kara ve Mbaye Diagne'nin sözleşmesi feshedildi. Valentine Ozornwafor, Charleroi'nin yolunu tuttu. Olimpiu Morutan ile Mostafa Mohamed, Avrupa takımlarına satın alma opsiyonuyla birlikte kiralandı. Marcao, 12 milyon euro artı bonuslar karşılığında Sevilla'ya imza attı.

SOL BEKE YENİ ADAY

Galatasaray'da performansı eleştirilen Patrick van Aanholt'un yerine sol beke takviye yapılacağı iddiaları gündeme geldi. İtalya'dan Calciomercato'da yer alan habere göre; sarı-kırmızılılar gündemine yeni bir ismi dahil etti.

Avrupa devinden Galatasaraya Transfer için görüşmeler başladı, İtalyanlar duyurdu

GÖRÜŞMELER BAŞLADI

Süper Lig devinin, Milan'da forma giyen Senegalli sol bek Fode Ballo-Toure için harekete geçtiği belirtildi. Galatasaray ile Milan arasındaki transfer görüşmelerinin sürdüğü kaydedildi. Milan'ın bu transfer için 4 milyon 500 bin eurodan daha yüksek bir bonservis bedeli talep edebileceği aktarıldı.

Haberin Devamı

FORMA GİYMEK İSTİYOR

Galatasaray'ın transferi sonuçlandırmak için hafta başında yeni bir görüşme yapma kararı aldığı belirtildi. Milan'da forma giydiği için mutlu olduğu kaydedilen Fode Ballo-Toure'nin Galatasaray gibi kulüplerde düzenli forma şansı bulmaya sıcak baktığı vurgulandı.

Avrupa devinden Galatasaraya Transfer için görüşmeler başladı, İtalyanlar duyurdu

TRABZONSPOR'LA ANILDI

Milan'ın Monaco'dan kadrosuna dahil ettiği Fode Ballo-Toure kısa bir süre önce Trabzonspor'un da transfer gündemine gelmişti. Senegalli sol bekin güncel piyasa değeri 3 milyon 500 bin euro olarak gösteriliyor. 25 yaşındaki futbolcunun Milan'la olan sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek.

Yazarlar