Dünyadan Futbol Avrupa devlerinin yeni gözdesi: Bazoer

Avrupa devlerinin yeni gözdesi: Bazoer

20.11.2012 - 17:36 | Son Güncellenme:

Avrupa'nın devlerini peşinden koşturan Riechedly Bazoer, tercihini Ajax'tan yana kullandı.

Avrupa devlerinin yeni gözdesi: Bazoer

Ajax, PSV'nin 16 yaşındaki yıldızı Riechedly Bazoer ile üç yıllık sözleşme imzaladığını resmi internet stesinden duyurdu.

Manchester City, Chelsea ve Arsenal gibi takımları peşinden koştuğu oyuncu Ajax ile 3 yıllık sözleşme imzaladıktan sonra yaptığı açıklamada gelişimini düşündüğü için tercihini Frank de Boer'un takımına katılmaktan yana kullandığını belirtti.

Bazoer, yaptığı açıklamada "PSV'de birlikte çalıştığım tüm antrenörlerime ve takım arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Onlardan çok fazla şey öğrendim. PSV benim her zaman kalbimde yer alacak. Ama Ajax'a transfer olarak hayallerimi gerçekleştirdim. Gelişimimi düşündüğüm için böyle bir tercih yaptım" dedi.

Sportif Direktör Marc Overmars da imza sonrası verdiği demeçte "Bazoer Hollanda'nın en önemli yeteneklerinden biri. Çok büyük bir yıldız olmak için önemli bir potansiyele sahip. Böyle yeteneklere sahip olmasına rağmen İngiltere yerine Ajax'ı tercih etmesi de bizim için çok önemli." ifadelerini kullandı.

Overmars, kulübün finansal durumu nedeniyle 16-17 yaşındaki yıldız adaylarını kadrolarına katmaya devam edeceklerini de sözlerine ekledi.

Haberin Devamı

(goal.com)

Yazarlar