Skorer Avrupa ligleri

Avrupa ligleri

14.11.2010 - 00:57 | Son Güncellenme:

Galip çıkmadı, Madrid üçledi, Totti’den izin yok, ManU puanı zor kurtardı

Avrupa ligleri

Galip çıkmadı
Wolfsburg sahasında Schalke ile 2-2 berabere kaldı. Maça hızlı başlayan ev sahibi 11’de Grafite ve 33’te Dzeko’nun golleriyle iki farklı üstünlüğü yakaladı. 39’da Edu ile durumu 2-1’e getiren Schalke, 75’te Huntelaar ile bir puanı kurtardı. Wolfsburg 78. dakikada Ashkan Dejagah’ın kırmızı kart görmesiyle karşılaşmayı 10 kişi tamamladı.

DİĞER SONUÇLAR
Köln-Mönchengladbach: 0-4
Kaiserslautern-Stuttgart: 3-3
St. Pauli-Leverkusen: 0-1
W.Bremen-Frankfurt: 0-0
Mainz-Hannover: 0-1

Haberin Devamı

Madrid üçledi
Atletico Madrid sahasında Osasuna’yı 3-0 mağlup etti. Ev sahibi Forlan (2) ve Agüero’nun golleriyle üç puanı alırken, konuk ekipte Monreal kırmızı kart gördü. Athletic Bilbao ise evinde Almeria’yı 1-0 yendi.

Totti’den izin yok
Serie A’da günün maçında Juventus sahasında Roma ile 1-1 berabere kaldı. Siyah-beyazlılar Iaquinta ile öne geçerken, Roma’da Totti’nin penaltısı sonucu belirledi. Fiorentina ise evinde Cesena’yı 1-0 mağlup etti.

ManU puanı zor kurtardı
Zirve yarışından uzaklaşmak istemeyen Manchester United, Aston Villa deplasmanından bir puanı son 10 dakikada bulduğu gollerle kurtardı: 2-2. Karşılaşmanın ilk golünü 72’de kazanılan penaltı atışını ağlara yollayan Ashley Young attı ve ev sahibini öne geçirdi. Villa 79’da Marc Albrighton ile farkı ikiye çıkardı. Ancak pes etmeyen Kırmızı Şeytanlar, Macheda ile umutlandı. Vidic’in golüyle ise bir puanı almayı başardı.

Haberin Devamı

DİĞER SONUÇLAR
Man.City-Birmingham: 0-0
Newcastle-Fulham: 0-0
Tottenham-Blackburn: 4-2
Stoke-Liverpool: 2-0
West Ham-Blackpool: 0-0
Wigan-W.Bromwich: 1-0
W’Hampton-Bolton: 2-3