Skorer AVRUPA TURU! 2-0

AVRUPA TURU! 2-0

16.12.2010 - 01:21 | Son Güncellenme:

Türkiye'nin yurt dışındaki gururu Beşiktaş, Rapid Wien'i de yıktı, puan rekoruyla grupları tamamladı. 31. dakikada Quaresma sahneye çıktı, 45'te Ernst galibiyeti perçinledi

AVRUPA TURU 2-0

UEFA Avrupa Ligi'nde gruptan çıkmayı CSKA Sofya’yı yenerek önceden garantileyen Beşiktaş, dün gece formalite niteliğinde bir maç oynadı.
Karşılaşma öncesinde “Elimde güç olsa bu maçı oynatmazdım” şeklinde açıklama yapan Bernd Schuster’in talebeleri, oynadıkları futbolla Sarı Melek ile aynı görüşte olduklarını gösterdiler. Taraftar da buna uymuş olacak ki, maça pek de ilgi göstermedi.
İlk yarıda 31’de Quaresma, 45’te Ernst’in kafasıyla buldukları goller dışında görsellikten uzak olan Beşiktaş, kalesinde ise 44’te Trimmel’in şutuyla bir tehlike yaşadı.
İkinci yarıda her iki takım da heyecan ve tempodan çok çok uzak bir oyun ortaya koydu. 68’de Ernst’in şutunu kaleci Payer kurtarırken bir diğer önemli kurtarışı 76’da Cenk, Saurer’in vuruşunda gerçekleştirdi. 77’de Tabata’nın şutu direkten dönünce Beşiktaş farkı üçe çıkaramadı.
Rapid Wien karşısında 2-0 galip gelen Beşiktaş, Avrupa’da yoluna devam eden tek Türk takımı oldu.

Haberin Devamı

İŞTE QUARESMA'NIN GOLÜ

İŞTE ERNST'İN GOLÜ

İki golün özgüveniBeşiktaş Teknik Direktörü Bernd Schuster, anlamı olmayan, sonucunun önem taşımadığı bir maça çıktıklarını söyledi, her şeye rağmen grubu galibiyetle bitirmenin gururunu yaşadıklarını söyledi. Alman hoca, "Böyle maçlarda güzel futbol oynamak zordur. İki takım da iyi futbol oynayıp, güzel şeyler yansıtmaya çalıştı. Attığımız iki gol özgüven sağladı" dedi.

AVRUPA TURU 2-0

Yazarlar