Şampiyonlar Ligi Avrupa'daki rakiplerimizden sadece Sporting kazandı

Avrupa'daki rakiplerimizden sadece Sporting kazandı

18.10.2021 - 12:47 | Son Güncellenme:

Avrupa kupalarındaki temsilcilerimiz Beşiktaş'ın rakibi Sporting Lizbon, Portekiz Kupası'nda Belenenses'i 4-0 yendi. F.Bahçe'nin karşılaşacağı Antwerp, deplasmanda Zulte Waregem'e 2-1 yenilirken, G.Saray'ın rakibi Lokomotiv Moskova, Rubin Kazan deplasmanında 1 puanla yetindi: 2-2.

Avrupadaki rakiplerimizden sadece Sporting kazandı

Temsilcilerimiz Avrupa kupalarındaki macerası devam ediyor. Beşiktaş Şampiyonlar Ligi'nde yarın Sporting Lizbon'u konuk edecek. UEFA Avrupa Ligi'nde ise Fenerbahçe perşembe günü Kadıköy'de Antwerp'le, Galatasaray ise Moskova'da Lokomotiv'le karşı karşıya gelecek.

Haberin Devamı

Rakiplerimizden sadece Sporting Lizbon'un yüzü güldü. Yeşil-beyazlı takım Portekiz  Kupası üçüncü turunda Belenenses'i deplasmanda 4-0 mağlup etti.
Sporting'in gollerini Tiago Tomas (2), Cabral, Santos kaydetti.

Royal Antwerp deplasmandan puansız döndü

Royal Antwerp ise deplasmanda Zulte Waregem'e 2-1 yenildi. Ev sahibi ekibin gollerini Zihno Gano ve Derek Kutesa atarken, konuk ekibin tek sayısı Manuel Benson'dan geldi. G.Saray'ın rakibi Lokomotiv Moskova da Rubin Kazan'la 2-2 berabere kaldı. Ev sahibi takımın gollerini Dreyer ve Onugkha; konuk takımın sayılarını Smolov ve Jemaletdinov attı.

 

 

Yazarlar