Trabzonspor "Avrupa'ya gitmeliler"

"Avrupa'ya gitmeliler"

15.11.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Trabzonspor Kaptanı Onur Kıvrak, Yusuf ve Abdülkadir’e tavsiyede bulundu, “Kulübe katkı sağlayacaklarsa kesinlikle Avrupa’ya gitmeliler. Hem Trabzonspor’un adını hem de kendi isimlerini Avrupa’da devam ettirmeliler” diye konuştu.

Avrupaya gitmeliler

Trabzonspor Kaptanı Onur Kıvrak, jübilesinin ardından futboldan kopacağını açıklarken, Yusuf ve Abdülkadir’e yurtdışına gitmeleri tavsiyesinde bulundu.

Haberin Devamı

beIN Sports Haber’de “VIP” programına konuk olan bordo-mavili oyuncunun konuşmasından satır başları şöyle:

- Rıza hocayla birlikte yavaş yavaş istediğimiz seviyeye geliyoruz. Çok iyi bir ekibimiz var, maalesef bunu sahaya yansıtamadık. Bu hoca değişikliğiyle birlikte daha olumlu şeylerin yansıyacağını düşünüyorum.

- Ne olursa olsun, iyi bir ekip ve iyi bir kadro var. Maalesef bir seri yakalayamadık. Ama şu an ortam iyi, her şey güzel... Eğer bir seri yakalarsak, arkasının geleceğini düşünüyorum. İnşallah, Rabbim bunu bize yaşatır ve arkası gelir.

- Çok şanssız maçlar kaybettik ya da çok şanssız puanlar verdik. O verdiğimiz puanlar olmasa, bugün çok farklı şeyler konuşuyor olurduk. Puan tablosundaki yerimiz çok farklı olurdu. Ama bunu en kısa zamanda düzeltmek yine bizim elimizde.

Haberin Devamı

- 7-8 puan daha yukarda olabilirdik. İnşallah Osmanlı maçıyla birlikte çıkışa geçeriz ve sezon sonuna kadar da bu sürer.

- Kazandığımızda mutlu olan; kaybettiğimizde de şehirdeki insanlar gibi mutsuz olan, bir hafta boyunca hiçbir yere çıkmayan, sadece evimde ailemle vakit geçiren bir insanım. O yüzden, yaşım 29... Nasip olursa futbolu Trabzonspor’da bırakmak istiyorum. Trabzonsporlu Onur olarak futbolu noktalamak istiyorum.

- Trabzonspor’da teknik adamlık yapmak istiyor musun?) Bu soruya kesin olarak cevap verebilirim, hayır. Büyük konuşmak yersiz olur ama futbolu bıraktıktan sonra futbolla ilgilenmeyi düşünmüyorum.

- (Futbolu bıraktıktan sonra Trabzon’da yaşar mısın?) Neden yaşamayayım? Şu anda Trabzon’da evim var. O evim de hep kalacak. Sürekli gidip geleceğim. Benim kızım da Trabzon doğumlu. İzmirliyim ama Trabzonluyum.

- Bir şampiyonluk daha için her şeyimi vermek istiyorum. Bu takımın kaptanıyım. Bu forma altında bir kupa kaldırmak istiyorum. İnşallah bu şampiyonluk kupası olur.

- Tüm çalıştığım teknik adamlar çok değerli. Ama tabii ki Şenol Güneş benim hayatımda çok farklı bir yere sahip.

- Yusuf ve Abdülkadir aileden çok iyi yetişmiş çocuklar... İkisi gerçekten pırıl pırıl... Kendilerini çok iyi geliştirmişler. Trabzonspor’a maddi ve manevi katkı sağlayacaklarsa kesinlikle Avrupa’ya gitmeliler. Hem Trabzonspor’un adını hem de kendi isimlerini Avrupa’da devam ettirmeliler. Gitmelerini de isterim. Onlara söylediğim budur.

Haberin Devamı

‘Taraftara her zaman borçluyuz’

- Taraftar emin olsun, onlar nasıl üzülüyorsa biz de öyle üzülüyoruz. Ben takım kaptanı olarak, onlar ne hissediyorsa; ben en az bir katı daha fazla şey hissediyorum. Kaybettiğimiz hafta onlar dışarı çıkmaya utanıyorsa, aynı şekilde ben de utanıyorum. Takım arkadaşlarım da utanıyor. Biz bir aileyiz. Eğer birlikte olursak güçlüyüz. Trabzon şehri ve Trabzonspor birleşirse her zaman güçlü olur. Bir yanımız eksik kalırsa, o zaman olmuyor maalesef. O yüzden her zaman onlara ihtiyacımız var. 11 yıldır bu havayı soluyorum. Onlara her zaman borcumuz var. Her zaman başımızın üstünde yerleri var. İnşallah en kısa zamanda bu borcumuzu telafi edeceğiz.

‘İkisi de benim canım’

- Esteban ve Uğurcan... Trabzonspor’un kalecileri benim birer canımdır. Çünkü Trabzonspor’a hizmet ediyorlar. Trabzonspor’un başarısı için ter döküyorlar, katkı sağlamaya çalışıyorlar. Bir sıkıntıları varsa, bunları gidermek için yanlarında olurum. Hepsi gerçekten çok karakterli insanlar...

Haberin Devamı





Yazarlar