AntalyaSpor Aybaba takviye istedi

Aybaba takviye istedi

27.11.2013 - 15:31 | Son Güncellenme:

Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, "Devre arası 2 genç ve 2-3 tecrübeli oyuncu transfer etmek istiyoruz" dedi.

Aybaba takviye istedi

Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, Sivasspor maçı ile ilgili olarak, "Bir hamle yapmak istediğimizde eksiklikler nedeniyle değişiklik yapamıyoruz ama yine de elimizdeki kadroyla maçı kazanacağız" dedi.

Haberin Devamı

Aybaba, Hasan Subaşı Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, ligde zor maçlar oynadıklarını söyledi. Fenerbahçe maçının dramatik bir şekilde bittiğini, bunun oyuncularda baskı oluşturduğunu ifade eden Aybaba, bunu atlatmak için motivasyon çalışmaları yaptıklarını belirtti. Yakaladıkları çıkış döneminin ardından son maçlarda aldıkları sonuçlarla duraklama dönemine geçtiklerini ifade eden Aybaba, "Alt sıralardaki takımlar bize yaklaşıyor. Oyuncularımda üst sıralara yükselme isteği var. Bunu sahaya yansıtırsak her takımı yenebilecek güçteyiz. İyi oynadığımız maçları puanlarla süsleyemedik. Bundan sonra ilk yarıda kalan 5 maçta mümkün olduğunca çok puan toplamak istiyoruz" diye konuştu. Takımda Milan Baros'un cezalı, Mehmet Sedef, Onur Tuncer, Pedro ve Koray'ın ise sakat olduğunu bildiren Aybaba, İbrahim Dağaşan'ın ise Sedef'in hastalığı nedeniyle psikolojik sorunlar yaşadığını kaydetti.

Haberin Devamı

"Onların da bizim de eksik oyuncularımız var"

Aybaba, Sivasspor'un iyi bir takım olduğunu dile getirerek, şöyle devam etti: "Onların da bizim de eksik oyuncularımız var. Bir hamle yapmak istediğimizde eksiklikler nedeniyle değişiklik yapamıyoruz ama yine de elimizdeki kadroyla maçı kazanacağız. Maç günü kar yağışı bekleniyor, oyuncularım hava şartlarına alışacak. Sivassporlu oyuncular, iklime alışık olduğu için avantajlı ancak bizim de etkileneceğimizi düşünmüyorum."

Sözleşmesi bu yıl bitecek oyuncularla görüşülecek

Aybaba, Diarra ile sözleşme imzalamalarının ardından Hakan Arıkan ile bu hafta görüşüleceğini belirterek, sözleşmesi bu yıl bitecek 8 oyuncu ile kulüp başkanının görüşme yapacağını söyledi. Bir gazetecinin, "Milan Baros'un performansı ne olacak" sorusunu Aybaba, "Baros futboldan çok uzak kaldı. Performansını yakalayamadı. İkinci dönem performansını geliştirmesinin planını yapacağız" şeklinde yanıtladı. "Devre arasında transfer düşşünüyor musunuz" sorusuna ise Aybaba, "Planlı bir şekilde transferlere bakıyoruz. Devre arası 2 genç, 2-3 de tecrübeli oyuncu transfer etmek istiyoruz" cevabını verdi.