Fenerbahçe Aykut Kocaman neden 'istifa' kelimesini kullanmadı?

Aykut Kocaman neden 'istifa' kelimesini kullanmadı?

05.11.2017 - 14:02 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'de teknik direktör Aykut Kocaman Osmanlıspor maçı sonrası "Gerekeni yapacağım" derken, 'istifa' kelimesini kullanmadı. Bunun nedeni ise tecrübeli hoca, 2012'de Karabükspor maçında istifa etmişti. Yönetim ise Kocaman'dan kamuoyuna 'istifa' kelimesini kullanmadan önce kendilerine danışmalarını istemişti. Bu nedenle Kocaman'ın ısrarla "Gerekeni yapacağım" açıklamasını yaptığı belirtildi.

Aykut Kocaman neden istifa kelimesini kullanmadı

Senad Ok-Skorer Özel

Haberin Devamı

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman'ın Osmanlıspor beraberliğinin ardından düzenlediği basın toplantısında neden 'istifa' kelimesini kullanmadığı ortaya çıktı.

Basın toplantısında "Gerekeni yapacağım" şeklinde konuşan tecrübeli hoca, 2012'de yine F.Bahçe'nin başındayken Karabükspor maçında istifa ettiğini açıklamıştı. Kocaman'ı bu kararından vazgeçiren sarı-lacivertli yöneticiler, tecrübeli hocadan kamuoyuna 'istifa' kelimesini kullanmadan önce yönetimle paylaşmasını istemişlerdi. Kocaman'ın bu nedenle istifa yerine "Gerekeni yapacağım" sözlerini kullandığı belirtildi.

Kocaman'ın telefonu kapalı

Teknik direktör Aykut Kocaman'ın şu andan telefonu kapalı, mesajlara dönmedi.

Yönetim kanadının ise bu duruma bakış açısı şöyle: Aykut Kocaman henüz istifa etmedi. Böyle bir durum olsa soyunma odasında bunu paylaşır, 2 gün sonraya antrenman koymaz.

Haberin Devamı

Yazarlar