Konyaspor Aykut Kocaman ve Sergen Yalçın'dan Konyaspor'a yanıt!

Aykut Kocaman ve Sergen Yalçın'dan Konyaspor'a yanıt!

25.10.2023 - 12:43 | Son Güncellenme:

Aleksandar Stanojevic ile yollarını ayırmasından sonra teknik direktör arayışlarına devam eden Konyaspor, Sergen Yalçın ve Aykut Kocaman'ı gündemine almıştı. İki teknik adamdan da Konyaspor'a yanıt geldi.

Aykut Kocaman ve Sergen Yalçından Konyaspora yanıt

Alınan kötü sonuçların ardından Sırp teknik adam Aleksandar Stanojevic ile yollarını ayıran Konyaspor'da takımın başına geçecek yeni hoca için arayışlar sürüyor. Konya temsilcisinin adayları büyük ölçüde belli olmuştu.

Haberin Devamı

AYKUT KOCAMAN VE SERGEN YALÇIN SESLERİ

Yeşil-Beyazlılar daha önce takımda 3 kez görev almış olan Aykut Kocaman ve 1 kez görev almış olan Sergen Yalçın'ı listenin ilk sırasına yazmıştı. Yeşil-beyazlı ekibin kurmayları, iki hoca ile de görüşmelerini sürdürdüğü kayda geçerken, gelen haberlere göre iki isimle de anlaşma zemini sağlanamadı.

ÇALIŞMAYI DÜŞÜNMÜYORLAR

Yönetimin iki hocayla da yaptığı görüşmelerden sonuç alamadığı ifade edildi. Her iki çalıştırıcı da şimdilik çalışmayı düşünmediklerini ileterek Konyaspor’a teşekkür etti.

Aykut Kocaman ve Sergen Yalçından Konyaspora yanıt

PALUT'UN YARDIMCISIYDI

Konyaspor, Süper Lig’de geride kalan 9 haftada 9 puan toplayabilmişti. Son Pendik yenilgisinin ardından Sırp teknik adamla yollarını ayıran Anadolu Kartalı, 2 kez sahadan galibiyetle ayrılırken 4 yenilgi ve 3 beraberlik elde etti. Ligin 10. haftasında 28 Ekim Cumartesi günü Adana Demirspor’a konuk olacak Konyaspor’un Bandırmaspor’dan ayrılan Ersan Parlatan’la görüşme halinde olduğu ifade edildi. İlhan Palut döneminde yardımcı antrenör pozisyonunda görev yapan Parlatan’la a sözleşme imzalanması bekleniyor.

Haberin Devamı