Galatasaray "Ayrılmam için neden yok"

"Ayrılmam için neden yok"

12.06.2018 - 02:30 | Son Güncellenme:

Galatasaray’dan gideceği yolundaki haberleri noktalayan Feghouli, “Gelecek sezon da kendimi Galatasaray’da görüyorum. Menajerim yok ve kulübümle ya da başka biriyle transfer için konuşmadım. Herhangi bir teklif almadım” dedi.

Ayrılmam için neden yok

Cim-Bom’un yüksek maliyeti nedeniyle elden çıkarmayı düşündüğü Sofiane Feghouli, ayrılmak gibi bir düşüncesi bulunmadığını söylerken, “Gelecek sezon kendimi Galatasaray’da görüyorum” ifadesini kullandı.

Haberin Devamı

Fransız basınına konuşan Cezayirli oyuncu, ilk kez bir şampiyonluk yaşadığını söyledi. Feghouli’nin konuşmasından satır başları şöyle:

- Şampiyonluğun nasıl bir şey olduğunu bilmek istiyordum. Valencia’da Real Madrid ve Barcelona varken bunun hayalini kuramıyordum. İngiltere’de West Ham’a gittiğimde de durum aynıydı. Ancak bu fırsatı Galatasaray’da yakaladım.

- Bu sezon şampiyon olduğumuz için mutluyum. Kupayı ise küçük detaylar yüzünden kaybettik.

- Galatasaray aile kulübüdür. Şampiyonluğu stadyumda ailelerimizle, taraftarımızla birlikte kutlayabildik. Gerçekten güzel bir atmosfer vardı. Harika anlardı. Gelecek sezon yine yaşamayı umuyorum.

- Kulübümle 4 yıllık kontratım var. Uzun süredir bir menajerim yok ve kulübümle ya da başka birisiyle olası bir transfer için konuşmadım. Herhangi bir teklif almadım. Gelecek sezon da kendimi Galatasaray’da görüyorum. Galatasaray’dan ayrılmak için bir nedenim yok.

Haberin Devamı

- Amacım Türk futbolunu ve Galatasaray’ı iyi temsil etmek. Şampiyonlar Ligi’nde rakiplerin gücüne aldırış etmeden savaşacağız. Galatasaray’ın Avrupa’ya geri döndüğümüzü göstermek istiyoruz.

Yazarlar