Galatasaray Aysal'dan Sabri ve Engin Baytar açıklaması

Aysal'dan Sabri ve Engin Baytar açıklaması

25.09.2014 - 10:32 | Son Güncellenme:

Olağanüstü Seçimli Genel Kurul'da aday olmayacağını açıklayan Ünal Aysal, kadro dışı kalan Sabri ve Engin Baytar için de konuştu.

Aysaldan Sabri ve Engin Baytar açıklaması

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Ünal Aysal, sezon başında kadro dışı bırakılan Sabri Sarıoğlu hakkındaki kararın tam anlamıyla Cesare Prandelli'ye ait olduğunu vurguladı.

Aysal, "Sabri benim çok sevdiğim bir oyuncu, kendisi ile de konuştum ancak bunun takdiri teknik direktöre aittir. Sabri'yi kadro dışı bırakan Prandelli tabii ki. Prandelli çok tecrübeli bir teknik adam ve muhakkak ki bir önceki teknik adamın raporlarını almıştır. Sabri, sağ bek ve biz sezona sağ beksiz başladık. Sağ beke de önemli bir yatırım yaptık. Bana kalsa ben başkan olarak öyle bir yatırım yapmak istemezdim ama hocamız bu konuda ısrarcı oldu. Son maçta Yasin oynadı, diğer oyuncular oynamadı ama oynamayan oyuncuların da muhakkak bir sorunu vardı, Prandelli deli değil heralde" ifadelerini kullandı.

"Engin Galatasaray'ın oyuncusu olamaz"

Ünal Aysal, "Engin büyük takım oyuncusu olmadığını neden kadro dışı bırakıldığını basına anlatarak doğruladı. Eboue ise tamamen fiziki durumdan kaynaklanan sebeplerden oynamıyor" dedi.