Kayserispor Aytemiz Alanyaspor-Kayserispor maçının ardından koridorlar karıştı!

Aytemiz Alanyaspor-Kayserispor maçının ardından koridorlar karıştı!

04.12.2017 - 22:48 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de oynanan Aytemiz Alanyaspor-Kayserispor maçının ardından koridorlarda büyük olaylar çıktı.

Aytemiz Alanyaspor-Kayserispor maçının ardından koridorlar karıştı

Süper Lig'in 14. haftasında oynanan ve Kayserispor'un deplasmanda Aytemiz Alanyaspor'u 90+3. dakikada atılan golle 2-1 mağlup ettiği maçın ardından koridorlarda büyük olaylar yaşandı.

Haberin Devamı

Kayserispor Teknik Direktörü Marius Sumudica ve futbolculardan Cristian Sapunaru'ya karşılaşmanın ardından soyunma odası koridorlarında saldırı olduğu iddia edildi.

Saldırıya uğrayan Marius Sumudica'nın olaylar sonrası burnunun kanadığı ve tercümanının da hastaneye götürüldüğü belirtildi.

Erol Bedir: "Antrenörümüze ve futbolcularımıza saldırıldı"

Kayserispor Kulübü Başkanı Erol Bedir, yaşanan olaylarla ilgili yaptığı ilk açıklamada, "Maç bittikten sonra Alanyaspor'un kaleci antrenörü (Fevzi Layiç), antrenörümüze ve futbolcularımıza saldırdı. Soyunma odasında iki yaralı arkadaşımızın tedavisiyle ve tutanakla uğraşıyoruz." dedi.

Alanyaspor Kulübü Asbaşkanı Ahmet Paşaoğlu ise koridorlarda yaşanan olayların sorumlusunun Kayserispor Teknik Direktörü Marius Sumudica olduğunu savundu.

Haberin Devamı

Sumudica'nın çok iyi bir tiyatro oynadığını ileri süren Paşaoğlu, "Saha içinde gerekli agresif hareketleri yaptı. Bizim yardımcı kaleci hocamız Fevzi Layiç ile ilgili kelimeler kullandı. Yardımcı hocamız da bunu sormak istedi ama bunu sormaya gerek kalmadan Kayserili oyuncular ve ekipleri hocamıza saldırdı. Bunlar görüntüde vardır. Hepsi açıklamalar yapıyor ama gerçekleri herkes görecektir, izleyecektir. Kimin ne yaptığını, gerçeği öğrenince de inşallah özür dileyeceklerdir. Alanyaspor centilmenliği ve oyunuyla gönüllerde taht kurmuştur. Başka takımın seyircilerinin gönlünde de taht kurmuş bir takımız. İyi oynadık, bir puan hakkımızdı ama bunlar oluyor futbolda. Hocanın kendi başlattığı şeydir. Kendisi de biliyor, görüntüleri görünce ne diyecek bilemiyorum." şeklinde görüş belirtti.




Yazarlar