Diğer AYYD ödülleri dağıtıldı

AYYD ödülleri dağıtıldı

27.05.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

At Yarışı Yazarları Derneği’nin geleneksel “Yılın En Başarılıları” ödül töreni önceki gece yapıldı. 7 kategoride ödül dağıtıldı.

AYYD ödülleri dağıtıldı

At Yarışı Yazarları Derneği Üyeleri tarafından belirlenen, ‘2016 Yılının En Başarılı’ isimlerine ödülleri, önceki gece Polis Eğitim ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen törenle verildi.

Haberin Devamı

Geceye TJK Başkanı Yasin Kadri Ekinci, Yönetim Kurulu Üyesi Sadettin Atığ, Avrupa Akdeniz Yarışçılık Federasyonu Başkan Yardımcısı Behçet Homurlu ve YKK Üyesi Şeref Somtürk’ün yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

Yılın İngiliz Atı kategorisinde birinci olan Graystorm’un ödülünü, safkanın sahibi Ahmet Güzelocak, Yasin Kadri Ekinci’nin, Yılın Arap Atı seçilen Denizim’in ödülünü Özgür Şimşek, Behçet Homurlu’nun elinden aldı. Yılın Jokeyi seçilen Özcan Yıldırım’a ödülünü Mehmet Ayan, En başarılı apranti seçilen Hışman Çizik’e ödülünü, Hakan Cantınaz, Yılın Antrenörü seçilen Baha Yargı’ya da ödülünü Turgay Kop verdi. En başarılı at sahibi olan Vefa İbrahim Aracı’ya ödülünü, Kayhan Özcan takdim etti.

Haberin Devamı

Yılın En Başarılı Yetiştiricisi dalında kazanan M. İlker Akdeniz ödülünü, At Yarışı Yazarları Derneği Genel Sekreteri ve gazetemiz Spor Servisi Gece Sorumlusu Afşın Yakuboğlu’nun elinden aldı. Gecede AYYD Başkanı Reşat Köstem de TJK’ya katkılarından dolayı Sadettin Atığ’a bir plaket verdi.

Yazarlar