Basketbol Aziz Akkaya: O kupayı buraya getireceğiz!

Aziz Akkaya: O kupayı buraya getireceğiz!

15.03.2024 - 22:26 | Son Güncellenme:

Beşiktaş BOA Başantrenörü Aziz Akkaya, EuroCup Women'da şampiyonluk hedeflediklerini açıkladı.

Aziz Akkaya: O kupayı buraya getireceğiz

EuroCup Women Yarı Finali'nde Spar Girona'yı iki maçta da mağlup ederek adını finale yazdıran Beşiktaş BOA, İstanbul'a döndü. Beşiktaş BOA'yı Hukuk Kurulu Başkanı Altın Mimir ile İletişimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Işıl Zeybek, İstanbul Havalimanı’nda çiçeklerle karşıladı.

Haberin Devamı

Beşiktaş Hukuk Kurulu Başkanı Altın Mimir şu açıklamayı yaptı:

"Takımımızın elde ettiği başarı nedeniyle çok keyifliyiz. İnşallah kupa müzemize gelecek. 3 Nisan’da taraftarlarımızı Akatlar’a bekliyoruz."

Beşiktaş İletişimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Işıl Zeybek havaalanında yaptığı açıklamada, "Camiamız ve ülkemiz adına çok büyük bir gurur duyuyoruz. Kadınlarımız gücünü bütün branşlarda gösteriyor. Kadın sporcularımıza desteğimizi ve enerjimizi vermeye devam edeceğiz" dedi.

Beşiktaş Basketbol İcra Kurulu Başkanı Özkan Arseven, "Tarihe geçen başarıda katkımız olduğu için mutluyuz. Başından beri finali hayal ediyorduk. Oyuncularımızı ve hocamızı kutluyorum. Bu başarıda malzemecisinden şoförüne kadar herkesin emeği var. En zor şartlarda kazanarak bugünlere geldik. Finalin ilk maçı Akatlar’da olacak. 3 Nisan’da Akatlar’ı dolduralım. Bu oyuncular her şeyi hak ediyor. İnşallah kupayı ülkemize getireceğiz Önümüzdeki yıl da EuroLeague’de benzer bir başarı elde etmek istiyoruz" diye konuştu.

Haberin Devamı

Beşiktaş Basketbol İcra Kurulu Üyesi Ahmet Budan, "Çok mutluyuz. Camiamız bunu hak etti. Bu başarıyı Başkanımız Hasan Arat’a armağan ediyoruz. İnşallah kupayı kazanacağız" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş Basketbol İcra Kurulu Üyesi Ali Berke Tükenmez ise, "Tarifi olmayan büyük bir mutluluk. Erkek Basketbol Takımımız da tarihi bir geri dönüşe imza attı. Bu başarıda pay sahibi olmak bizim için bir onur. Kızlar tarih yazıyor. Kupayı ülkemize getirmek istiyoruz" açıklamasını yaptı.

Beşiktaş BOA Genel Menajeri Bengü Arseven, "Bizim için uzun, yorucu, bir o kadar da keyifli bir yolculuk oluyor. Amacımız hem yetenekli hem de Beşiktaş’ın kimyasına uygun sporcuları takıma kazandırmaktı. Takımda çok güzel bir hava var. Bu da bize başarı olarak geri dönüyor. Kupayı ülkemize getirmek ve Beşiktaş adına tarih yazmak istiyoruz" dedi.

Beşiktaş BOA Başantrenörü Aziz Akkaya ise şu ifadeleri kullandı:

"Türkiye’de tüm kupaları kazandık. Kazanmadığımız Avrupa kupası vardı. Camiamız bu kupayı hak ediyor. Camiamız bize inansın, o kupayı buraya getireceğiz. Güçlü takımları eledik. İyi bir kimyamız var. Bizi destekleyen herkese teşekkür ediyorum."

Haberin Devamı

Beşiktaş BOA'nın yıldızlarından Elif Bayram, "Kupayı kazanmak istiyoruz. Buraya geleceğimizi biliyorduk. Taraftarlarımızı 3 Nisan’da Akatlar’a bekliyoruz. Taraftarlarımıza ihtiyacımız var" dedi.

Melek Uzunoğlu ise, "Altyapısından yetiştiğim kulüpte bu başarının hayalini kuruyorduk. Taraftarlarımızın finalin ilk maçında bizi yalnız bırakmayacaklarını biliyoruz" açıklamasını yaptı.

Dana Evans şu ifadeleri kullandı: "Taraftarlarımıza bizi destekledikleri için teşekkür ediyorum. Kupayı kazanmak istiyoruz."

Beşiktaş BOA'nın yıldızlarından Li Yueru, "Şimdiden finali düşünmeye başladık. Çok iyi hazırlanacağız. İyi bir enerjimiz var. Bu enerjiyi sahaya yansıtacağız" diye konuştu.