Trabzonspor B.B. Erzurumspor Trabzonspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

B.B. Erzurumspor Trabzonspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

15.03.2019 - 23:12 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de 26. haftanın en kritik maçlarından birinde B.B. Erzurumspor, Trabzonspor'u konuk ediyor. Geçtiğimiz hafta Akhisarspor galibiyetiyle büyük moral bulan Trabzonspor ve şiddetle 3 puana ihtiyacı olan Erzurumspor arasında oynanacak maç öncesi taraftarlar B.B. Erzurumspor Trabzonspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

B.B. Erzurumspor Trabzonspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda

Süper Lig'de son haftalara iyice yaklaşılırken heyecan da doruk noktasına çıktı. Sezonu ilk 5 arasında tamamlamak isteyen Trabzonspor, küme düşme hattından kurtulmak isteyen ve çıkış arayan Erzurumspor'la kozlarını paylaşıyor. İşte zorlu mücadele ile ilgili tüm ayrıntılar.

B.B. ERZURUMSPOR TRABZONSPOR MAÇI NE ZAMAN?

B.B. Erzurumspor - Trabzonspor maçı bugün saat 16:00'da oynanacak ve zorlu mücadele beIN Sports HD 1'den naklen yayınlanacak...


TRABZONSPOR KARŞILAŞMAYA HAZIR

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında deplasmanda Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile karşılaşacak Trabzonspor, maçın hazırlıklarını tamamladı.

Haberin Devamı

Bordo-mavili kulüpten yapılan açıklamada, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde teknik direktör Ünal Karaman yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda, bordo-mavili futbolcuların taktik ağırlıklı çalışmalar yaptığı belirtildi.

Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçının hazırlıklarını tamamlayan bordo-mavili ekibin, gün içerisinde kara yolu ile Erzurum'a hareket edececeği kaydedildi.

Yazarlar