Kasımpaşa Babel pazarlama!

Babel pazarlama!

11.03.2015 - 09:52 | Son Güncellenme:

2012 model Bentley marka arabasını 200 bin Euro'dan satışa çıkaran Kasımpaşa'nın yıldızı, ilginç bir pazarlama yöntemi seçti. Hollandalı yıldız, arabayı alan 31 Mayıs'taki Fenerbahçe maçına 2 bilet, konaklama masrafını karşılama ve uçak bileti vaat etti.

Babel pazarlama

Kasımpaşa'da ikinci sezonunu geçiren ve gerek futbolu gerekse karakteri ile takdir edilen Babel yeşil sahada olduğu kadar ticarette de oldukça yetenekli...

Haberin Devamı

Hollandalı yıldızın bu konudaki cevheri instagram hesabından yaptığı bir paylaşımla ortaya çıktı. İstanbul'da sakin bir hayat süren Babel, 2012 model Bentley Continental GT marka lüks arabayı satmaya karar verdi.

Modifiye edilmiş arabanın fotoğrafını instagrama koyan 28 yaşındaki yıldız oyuncunun, pazarlama tekniği yine futbol odaklıydı...

BÜYÜK BİR İLGİ VAR

Lüks arabasını 200 bin Euro'ya satacağını ifade eden Babel, Kasımpaşa'nın 31 Mayıs'ta Süper Lig'in son haftasında Şükrü Saraçoğlu'nda F.Bahçe ile oynayacağı maça 2 adet bilet vereceğini yazdı.

Hollandalı, ayrıca maça gelecek olan iki kişinin uçak bileti ve konaklama masraflarını da karşılayacağını belirtti.

Bu paylaşıma büyük bir ilgi gösteren Ryan Babel hayranları, Hollandalı yıldızı sosyal medyada mesaj yağmuruna tuttu.

Haberin Devamı

GERRARD'DAN ÖZEL DAVET

Liverpool'un efsane ismi Steven Gerrard, eski takım arkadaşı Ryan Babel'e özel bir davet gönderdi.

Tecrübeli futbolcu, Kasımpaşa'nın yıldızını 29 Mart'ta Anfield'da oynanacak özel maça çağırdı. Lacivert-Beyazlı kulübe çekilen faksta Babel'in bu maçta oynaması için Paşa'dan izin istendi. Teknik direktör Şota Arveladze, "Sakatlığını etkileyecek bir durum yoksa oynayabilir" cevabını verdi. Babel'in gitmeyi planladığı bu maçın gelirleri Steven Gerrard Foundation'a gidecek ve bu vakıftaki çocuklar için harcanacak.

(Habertürk)

Yazarlar