Galatasaray Bafetimbi Gomis: Bir aslan ailesini her zaman korur

Bafetimbi Gomis: Bir aslan ailesini her zaman korur

20.08.2022 - 00:06 | Son Güncellenme:

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 3'üncü haftasında HangiKredi Ümraniyespor deplasmanında 1-0 kazandı. Sarı-kırmızılıların golünü kaydeden Bafetimbi Gomis, müsabaka sonrasında soruları cevapladı.

Bafetimbi Gomis: Bir aslan ailesini her zaman korur

Bafetimbi Gomis attığı golü Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'e armağan etti. Tecrübeli futbolcu annesini kaybeden Dursun Özbek'le ilgili, "Bu maçı, bu golü, bu zaferi annesini kaybeden başkan Dursun Özbek'e armağan ediyorum. Bize her zaman sahip çıkıyor, bu yüzden, bu gol kendisine..." açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı

Sarı-kırmızılı takım formasıyla Spor Toto Süper Lig'de 40 gole ulaşmasıyla ilgili gelen soruya Bafetimbi Gomis, "Galatasaray'da 40 gol atan 4. yabancı futbolcu olmaktan dolayı gururluyum. Geçmişi bırakıp, geleceğe de bakmak lazım. Ben en iyi şekilde hazırlanıyorum. Gururla bu formayı taşımaya özen gösteriyorum" cevabını verdi.

Galatasaray taraftarlarına seslenen Bafetimbi Gomis, "Galatasaray'dan 3,5 sene ayrı kaldım ama taraftarlar hep beni destekledi. Ayrıldığımda üzüldüm ama geri döndüm. Onlar için savaşıyorum. Bir aslan ailesini her zaman korur. Galatasaray'ın sembolü olarak tarihe geçtim. Şimdi Trabzonspor maçı önemli, ona hazırlanmalıyız" diye konuştu.

Yazarlar