Galatasaray Bafetimbi Gomis'ten transfer itirafı! Fransız basınına konuştu

Bafetimbi Gomis'ten transfer itirafı! Fransız basınına konuştu

17.03.2022 - 13:16 | Son Güncellenme:

Al-Hilal ile olan sözleşmesini sonladırdıktan sonra serbest oyuncu konumuna gelen Bafetimbi Gomis, neden Saint Etienne yerine Galatasaray'ı seçtiğini açıkladı.

Bafetimbi Gomisten transfer itirafı Fransız basınına konuştu

Çalkantılı bir kış transfer dönemi geçiren Saint Etienne, forvet hattına net bir golcü transfer etmek için Bafetimbi Gomis ile anlaşmanın yollarını arıyordu. Ancak Gomis'in Galatasaray'ı tercih etmesi, Fransız ekibini Enzo Crivelli'ye yöneltti.

Haberin Devamı

Fransız basınından L'Equipe'e konuşan Bafetimbi Gomis, "Serbest oyuncu konumuna geldiğimde Saint Etienne Sportif Direktörü Loic Perrin beni aradı. Daha önce Perrin ile takım arkadaşlığı yapmıştık ancak o benim için bir arkadaştan çok daha fazlası. Bana tecrübeli bir forvet aradıklarını söyledi ancak ona önceliğimin Galatasaray olduğunu söyledim." ifadelerini kullandı.

Bafetimbi Gomisten transfer itirafı Fransız basınına konuştu

Saint Etienne'in her zaman kalbinde olacağını söyleyen Gomis, "Saint Etienne, benim küçüklük kulübüm. Ancak geri dönüşümün uygun olacağını düşünmedim. Benim dönüşüm, kulübün şu anda uğraşamayacağı problemler yaratabilirdi. St. Etienne'den Lyon'a transfer olduğum zaman süreç çok kötü yönetilmişti ve taraftarlar bana nefret kusmuştu. St. Etienne'in sakinliğe ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Kendi adıma ise kariyerimin sonuna yaklaşırken iplerin benim elimde olmasını istiyorum." diyerek sözlerini noktaladı.

Haberin Devamı

Devre arasında Galatasaray'a geri dönen Bafetimbi Gomis, bu sezon sarı kırmızılı ekiple çıktığı 6 maçta 3 gol kaydetti.