Diğer Bakan Kasapoğlu: Eski tabloları gençlerimize yaşatmayacağız

Bakan Kasapoğlu: Eski tabloları gençlerimize yaşatmayacağız

24.05.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Gençlik ve Spor Bakanı, Cudi Cup Tenis Turnuvası finalinde birlik mesajları verdi ve ekledi; Eski tabloyu yaşatmayacağız.

Bakan Kasapoğlu: Eski tabloları gençlerimize yaşatmayacağız

Bakan Mehmet Muharrem Kasapoğlu, her zaman gençler için bütün imkanların seferber edileceğini vurguladı, “Bugün olduğu gibi kardeşliği güçlendireceğiz. Şırnak’ta sporun geliştiğini, gençlerin her türlü imkanla buluştuğunu görmekten mutluluk duyuyoruz” dedi

Haberin Devamı

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun dünkü durağı Şırnak ve Muş oldu. Önce Cudi Cup Tenis Turnuvası’nın final müsabakasını izleyen Kasapoğlu, ardından Cizre Gençlik Merkezi açılış törenine katıldı, daha sonra da Murat Nehri Su Sporları Merkezi proje alanında incelemelerde bulundu.
Final maçı öncesinde konuşan Gençlik ve Spor Bakanı, ülkenin standartlarının yükselmesi için her imkanın seferber edildiğini ifade ederek, “Ülkenin standartlarının yükselmesi için her imkanı seferber ettiğimiz gibi, hiçbir mücadeleden kaçınmayacağız. Sonuna kadar koşacağız. O eski tabloları gençlerimize yaşatmayacağız” dedi.

Konuşmasına birlik ve beraberlik mesajıyla devam eden Bakan Kasapoğlu, “Burada mutluluk, festival, şölen, iyilik, yeşillenen tohumlar var. Bugün olduğu gibi kardeşliği güçlendireceğiz, aydınlığı daha aydınlık kılacağız. Şırnak’ta sporun geliştiğini, sporcuların yetiştiğini, gençlerin kendilerini geliştirmeye yönelik her türlü imkanla buluştuğunu görmekten mutluluk duyuyoruz. Burada ulusal bir turnuva düzenledik, inşallah uluslararası kupayı da geliştireceğiz” ifadelerini kullandı.
Gençlik ve Spor Bakanı konuşmasını şöyle noktaladı: “Sayın Cumhurbaşkanımız’ın öncülüğünde 19 yıldan beri her alanda yürüyen, koşan bir Türkiye var. Bu hızı daha da artıracağız. Karanlığa götürmek isteyenlere inat aydınlığın ışıltısı için daha güçlü el ele vererek, fitneye hiçbir suretle meydan vermeden bir, beraber ve kardeş olarak koşacağız” diye konuştu.

Haberin Devamı

‘Sporcuya da ihtiyaç var’
TTF Başkanı Cengiz Durmuş da sadece turnuva yapmanın yetmediğini gördüklerini belirterek, bu turnuvalarda oynayacak sporculara ihtiyaç olduğunu söyledi.
Durmuş şöyle devam etti: “Sayın Bakanımız, bizi buralara, sporu tabana yayma ilkesi ile görevlendirdiğinde, Şırnak’a geldiğimiz anda bunu gerçekleştireceğimizi konuşmuştuk. Şükürler olsun ki bunu başarmış olarak sizlerin huzurunda bu keyfi yaşamak mutluluk verici.”