Diğer Bakan Kasapoğlu: Kazandığımız başarılar tesadüf değil

Bakan Kasapoğlu: Kazandığımız başarılar tesadüf değil

03.11.2019 - 10:40 | Son Güncellenme:

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, "Son günler de sporda başarılarımız var. Bu başarılar tesadüf değil. Sadece bugüne özgün değil. Tüm sporcularımızla geleceğe halkımızla birlikte yürümenin sevinci ve mutluluğu içerisindeyiz" dedi.

Bakan Kasapoğlu: Kazandığımız başarılar tesadüf değil

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 41incisi düzenlenen İstanbul Maratonu öncesi Demirören Haber Ajansı'na (DHA) açıklamalarda bulundu. İstanbul Maratonun oldukça anlamlı olduğunu belirten Kasapoğlu, "41inci kez ve 15 Temmuz Şehitler Köprüsünde koşulması oldukça anlamlı. Dünyanın dört bir yanından sporcular geliyor. Bir de son günler de sporda başarılarımız var. Bu başarılar tesadüf değil. Sadece bugüne özgün değil. Tüm sporcularımızla geleceğe halkımızla birlikte yürümenin sevinci ve mutluluğu içerisindeyiz. Bugün de kıtaları birleştiren bir koşunun startını vereceğiz. Tüm sporcularımıza başarılar diliyorum" diye konuştu.

Haberin Devamı

SPORCULARIMIZLA BURADA OLMAKTAN AYRI MUTLUYUM

Gökhan İnler ve pek çok sporcunun İstanbul Maratonu'na katılmasının önemli olduğu söyleyen Bakan Kasapoğlu, "Gökhan İnler burada, son günlerde madalya alan sporcularımız burada. Sporcuların kişilikleri ve başarılarıyla toplumun rol modelleri olması çok önemli. Sporcularımızla burada olmaktan ayrı bir mutluluk duyuyorum" şeklinde konuştu.

Bakan Kasapoğlu: Kazandığımız başarılar tesadüf değil