Galatasaray Balde: "Bruma'da her şey mümkün"

Balde: "Bruma'da her şey mümkün"

01.06.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Sarı-kırmızlı ekipte Bruma’nın durumu lig bitiminde kesinleşecek.

Balde: Brumada her şey mümkün

ONUR DİNÇER

Haberin Devamı

Sarı-kırmızlı ekipte Bruma’nın durumu lig bitiminde kesinleşecek. Red Bull Leipzig bir süredir Portekizli yıldız için girişimlerde bulunurken asıl görüşmelerin son hafta oynanacak Atiker Konyaspor karşılaşmasının sonrasına bırakıldığı ortaya çıktı.

22 yaşındaki futbolcunun menajeri Catio Balde, Milliyet’e yaptığı açıklamada oyuncuyla ilgili şu aşamada basında yer alan haberlerin spekülasyon mahiyetinde olduğunu, somut bir gelişmenin henüz yaşanmadığını belirtti.

“Oyuncunun Galatasaray’da kalması da bir seçenek mi?” sorumuza “Elbette. Bruma Galatasaray’ın oyuncusu ve Galatasaray’ı seviyor. Bir başka takıma gidebileceği gibi takımında da kalabilir. Her şey mümkün” cevabını veren Balde şöyle devam etti:

Haberin Devamı

“Bruma’nın olası transferiyle ilgili şu aşamada net bir şey söylemem doğru olmaz. Çünkü belli olan bir şey yok. Ne olup ne biteceği Galatasaray’ın son maçından sonra ortaya çıkacak, karar o zaman verilecek. Ben de gelecek hafta Galatasaray ile görüşmek üzere Türkiye’ye geleceğim. Asıl görüşme o zaman olacak.”