1.LigBalıkesir'de Erceg'le yollar ayrılıyor

Balıkesir'de Erceg'le yollar ayrılıyor

18.06.2016 - 14:58 | Son Güncellenme:

Balıkesirspor'un geçen sezonun devre arasında Hırvatistan'ın RNK Split takımından kadrosuna dahil ettiği 27 yaşındaki orta saha oyuncusu Ante Erceg ile yolların ayrılacağı iddia edildi.

Balıkesirde Ercegle yollar ayrılıyor

Hırvat basınında çıkan haberlere göre Hajduk Split, Erceg ile yakından ilgileniyor.

Haberin Devamı

Balıkesirspor'un geçen sezonun devre arasında Hırvatistan’ın RNK Split takımından 1.5 yıllığına kadrosuna kattığı Ante Erceg, kırmızı-beyazlı ekipte 16 lig maçında forma giydi. Hırvat futbolcu Elazığspor ve Giresunspor maçlarında ise 1'er gol attı.

Balıkesirspor Başkanı Feyyaz Çiftçi, Hırvat basınında Ante Erceg ile çıkan haberleri doğrularken, "Erceg'e Hajduk Split'ten gelen bir teklif var ve bunu değerlendiriyoruz" açıklamasında bulundu.

KEŞFETYENİ
Bu kez rotası Miami oldu! Eski Survivor yarışmacısından olay tepki
Bu kez rotası Miami oldu! Eski Survivor yarışmacısından olay tepki

Cadde | 04.05.2025 - 09:09

Mauro Icardi ile sevgilisi China Suarez'in aşkı doludizgin devam ediyor. Çift bu kez Miami'ye gitti.

Yazarlar