Adana Demirspor Balotelli'den İtalyanlar'a Türkiye uyarısı! En büyük pişmanlığı...

Balotelli'den İtalyanlar'a Türkiye uyarısı! En büyük pişmanlığı...

22.03.2022 - 07:15 | Son Güncellenme:

Adana Demirspor'a büyük beklentiler içinde gelen ve performansıyla göz dolduran Balotelli gündemi değiştirecek açıklamalarda bulundu. A Milli Takım ile ilgili konuşan İtalyan yıldız 'Türkiye'yi küçümsemeyin' mesajı verirken kariyerindeki en büyük pişmanlığını anlattı. İtalya'ya geri dönüp dönemeyeceğiyle ilgili iddialara son noktayı koyan Balotelli yeni mesleğini şimdiden duyurdu.

Balotelliden İtalyanlara Türkiye uyarısı En büyük pişmanlığı...

Katar'da düzenlenecek FIFA 2022 Dünya Kupası öncesinde A Milli Takım play-off maçında Portekiz ile karşılaşacak. Milliler bu eşleşmeyi kazanması halinde İtlya-Kuzey Makendonya maçının galibiyle finalde karşılaşacak. Bu müsabakalar öncesinde Adana Demirsporlu Mario Balotelli, milli arada DAZN'a açıklamalarda bulundu. İtalyan yıldız, hem kariyerini hem de bugününü anlattı.

Haberin Devamı

 "TÜRKİYE'Yİ KÜÇÜMSEMEYİN"
"Umarım İtalya, Dünya Kupası'na gider. Makedonya kağıt üzerinde İtalya'ya göre daha zayıf bir takım ama küçümsenecek bir takım da değil. İtalya, Türkiye'yi de küçümsememeli."

Balotelliden İtalyanlara Türkiye uyarısı En büyük pişmanlığı...

"O GOL EN İYİSİYDİ"
"Kariyerimin en güzel anlarından biri EURO 2012'deydi. Almanya'ya gol attığım an. O sevinç spontane gelişti. O zamanlar daha zayıftım tabi.. Mancini, kariyerime başlamamı sağladı. Ibrahimovic, Adriano, Cruz, Crespo vardı. Herhangi bir antrenör bu forvetler varken genöç bir oyuncuyu kadroya almayabilirdi."

Balotelliden İtalyanlara Türkiye uyarısı En büyük pişmanlığı...

"PRANDELLİ İLE KENDİMİ BULDUM"
"Prandelli ile kendimi buldum. Çok izin veren ama bir yandan da katı olan bir teknik adamdı. Avrupa Şampiyonası'nda da kendimi çok iyi hissettim. Tartıştığımıza dair yalan haberler çıktı. Ona her zaman çok saygı duydum. Bana her zaman direkt konuştu, dürüst oldu."

Haberin Devamı

"Bazı Interliler benden nefret ediyor olabilir. Bunu anlayabiliyorum. Çünkü, Milan forması giydim. Birisi ırkçılık dışında hakaret etse dahi bunu da anlayışla karşılarım. Geriye dönebilseydim, Inter'de oynarken Milan formasını giymezdim.

Balotelliden İtalyanlara Türkiye uyarısı En büyük pişmanlığı...

"O AN SİNİRİM BOZULDU"
"Inter taraftarlarını çok severdim. Barcelona maçında 1 tane hatalı pas verdim ve beni ıslıkladılar. O an sinirim bozuldu. Ben de tepki verdim."

'INTER BAŞKANI BANA ALTIN PARA VERDİ'
"Inter'in bayrak adamı olmak isterdim. Moratti ile bunu konuşmuştuk ama olmadı. Amacımız buydu. Moratti bir gün bana özel altın bir para vermişti. Bunu anlamadım. Soyunma odasına gittim ve parayı gösterdim. Öncesinde Ronaldo, Recoba, Adriano ve Ibrahimovic'e bu altın paradan vermiş. O an ne anlama geldiğini anladım ve sakladım. Sonsuza dek benimle kalacak."

Balotelliden İtalyanlara Türkiye uyarısı En büyük pişmanlığı...

'BU SAATTEN SONRA İTALYA'YA GERİ DÖNMEYECEĞİM'
"Bu saatten sonra İtalya'ya geri dönmeyeceğim. Artık çok zor. De Laurentiis olmasa 10 yıl önce Napoli forması giyerdim. Napoli'ye aşığım. Hep orada oynamak istedim. Kızım orada doğdu. Menajerim Mino Raiola'ya da Napoli'de oynamak istediğimi söylemiştim."

'GELECEKTE TV YORUMCUSU OLABİLİRİM'
"Kariyerimde doğrularım ve yanlışlarım oldu. Gençleri uyarmak için bunları detaylıca anlatmak güzel olurdu. Belki bazıları bu sorunlardan kaçınırdı böylece. Belki gelecekte TV yorumcusu olabilirim." (Sporx)

Balotelliden İtalyanlara Türkiye uyarısı En büyük pişmanlığı...