Euro2016 Balthazar'dan Türkiye-İspanya maçı tahmini!

Balthazar'dan Türkiye-İspanya maçı tahmini!

17.06.2016 - 15:10 | Son Güncellenme:

Fransa'nın tahminci horozu Balthazar, İspanya-Türkiye maçıyla ilgili öngörüsünü de paylaşarak maç saatini beklemeye başladı.

Balthazardan Türkiye-İspanya maçı tahmini

Onur Dinçer / Skorer Dış Haberler

Haberin Devamı

EURO 2016'nın Ahtapot Paul'u olarak tanıtılan Fransız horozu Balthazar, İspanya-Türkiye maçıyla ilgili tahminini yaptı. Fransa'nın Dünya Kupası'nın kazandığı 1998'de meşhur olan horozun sahibine EURO 2016 öncesinde bir mektup yazan UEFA yetkilileri, güvenlik nedeniyle hayvanı maçlara getirmemesini istemişti.

Stade de France'a alınmadı

Balthazar tuttuğu takım olan Fransa'nın maçlarına gitse de kendisine uygulanan ambargo nedeniyle içeri giremedi. Romanya maçında kendisi için ayarlanan kutunun içinde, Stade de France'ın önünde karşılaşmanın sona ermesini bekledi.

Basın emekçisi oldu!

Bu gelişmelerin ardından Fransız basını kolları sıvadı ve Balthazar'ı 'tahminci' olarak kullanmaya başladı. Şu ana kadarki tahminlerinde tam isabet sağladığı belirtilen Fransız horozu, şimdi de bu gece Nice'te oynanacak İspanya-Türkiye maçıyla ilgili tahminini yaptı.

Haberin Devamı

İspanya'yı tercih etti

Fransa taraftarlığından bahis yorumculuğuna terfi eden Balthazar, D Grubu mücadelesinde futbol otoriteleriyle aynı istikamette düşündüğünü ortaya koydu, İspanya'nın maçtan üç puanla ayrılacağı öngörüsünde bulundu.

Yazarlar