İspanya La Liga Barcelona Atletico Madrid : 3-1

Barcelona Atletico Madrid : 3-1

11.01.2015 - 19:38 | Son Güncellenme:

Barcelona Atletico Madrid maçı derbisi oldukça hareketli geçti. Messi'nin etkili oyunuyla Barcelona, Arda'lı Atletico Madrid'i 3-1 ile geçti. Barcelona Atletico Madrid maçı hakkında tüm detaylar haberimizde...

Barcelona Atletico Madrid : 3-1

Barcelona Atletico Madrid maçı derbisi oldukça hareketli geçti. Messi'nin etkili oyunuyla Barcelona, Arda'lı Atletico Madrid'i 3-1 ile geçti. Arda Turan 90 dakika sahada kaldı.

Haberin Devamı

87. dakikada Barcelona ayağa paslarla Atlatico ceza sahasına girdi. Defans topu uzaklaştırmka istedi ancak top Messi'nin önünde kaldı. Arjantinli yıldız da bu hatayı affetmedi ve skoru 3-1'e taşıdı.

56'da Mandzukic Barcelona ceza sahası içinde yerde kaldı, hakem penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Mandzukic golü de yaptı ve skoru 2-1'e getirdi.

35. dakikada bu kez sahneye Suarez çıktı. Messi sağ kanattan aldığı topla ilerledi ve ceza sahasındaki Suarez'e pasını akterdı. Bu oyuncu düzgün bir vuruşla farkı 2'ye çıkardı.

12. dakikada gelişen Barcelona atağında oluşan karambolde topa son vuruşu Neymar yaptı ve Barcelona dev mücadelede 1-0 öne geçti.